Καυλωτικεσ Ιστοριεσ

Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Όταν Πρόκειται Για Αισθητική Χειρουργική

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η πλαστική χειρουργική είναι απλή ματαιοδοξία, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Αυτή η επιλογή μπορεί να θεωρείται από τους ανθρώπους που έχουν παραμορφωθεί σε ένα ατύχημα, όπως έχουν αυτή τη χειρουργική επέμβαση μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή τους. Κρατήστε αυτές τις συμβουλές βολικό για να σας βοηθήσει να επιλέξετε με σύνεση, ανάμεσα στις πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες.

Υπάρχουν πολλές φορές στη ζωή, όταν η εξοικονόμηση χρημάτων είναι ένα σημαντικό μέρος της αγοραστικής απόφασης, ωστόσο, αισθητική ή πλαστική χειρουργική επέμβαση δεν είναι μια από αυτές τις φορές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει το πιο ακριβό χειρουργός δυνατόν, αλλά μάλλον θα θέλετε να αποφύγετε προϋπολογισμού πλαστική χειρουργική, καθώς και.

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δείτε όλες τις πιστοποιήσεις από το γιατρό και την κλινική που εργάζονται με. Δεν θέλω να πάω για ιατρικές εγκαταστάσεις, που δεν έχουν ελεγχθεί πρώτα, έτσι ώστε να κάνετε την εργασία σας εκ των προτέρων. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως το παρελθόν, τα προβλήματα ή τις επιτυχίες τους.

Μιλήσω με τον πλαστικό χειρουργό σας σχετικά με οποιεσδήποτε συνθήκες για την υγεία που μπορεί να έχετε. Είναι σημαντικό για τον πλαστικό χειρουργό σας να γνωρίζετε σχετικά με τα προβλήματα υγείας σας, όπως ορισμένες από αυτές θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα με τη χειρουργική επέμβαση. Επίσης, να είστε βέβαιος να αφήσει ο πλαστικός χειρουργός ξέρω για οποιοδήποτε φάρμακο παίρνετε.

Κατά τη διάρκεια της προ-χειρουργική επέμβαση διαβούλευση με καλλυντικό χειρούργο σας, θα θέλετε να συζητήσουμε για την αναισθησία. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ειδική αναισθησιολόγος θα πρέπει να χορηγείται αναισθησία και παρακολούθηση της υγείας σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Επίσης, θα θέλετε να εξετάσει τις διάφορες αναισθησία επιλογές που είναι διαθέσιμες.

Όταν αποφασίσετε ότι η αισθητική χειρουργική είναι κατάλληλο για σας, φροντίστε να περάσετε αρκετό χρόνο για να ψωνίσει γύρω πριν από την επιλογή ενός χειρουργός ή την κλινική. Εκτός αν έχετε μια μεγάλη προηγούμενη εμπειρία με το γιατρό, είναι σημαντικό να διαβουλεύεται με διάφορους επαγγελματίες, πριν να αποφασίσει ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Πριν θα πρέπει, να συγκεντρώσει όσο πολλά χρήματα όπως μπορείτε για την αισθητική χειρουργική. Ενώ υπάρχουν τιμολόγησης διαθέσιμες επιλογές, συχνά έχουν επιτόκια που μπορείτε να αποφύγετε. Για να αποφευχθεί η υψηλή χρηματοδότηση τέλη, απλά πάρτε το χρόνο να αυξήσει τα χρήματά σας πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

Μάθετε αν η διαδικασία που θέλετε, απαιτεί αναισθησία. Οι τύποι είναι είτε τοπική, γενική ή ημι-συνειδητή καταστολή. Μιλήσουμε για τον κίνδυνο και την ασφάλεια κάθε ένα με το γιατρό σας πριν από τη λήψη σας διαδικασία. Πολλές διαδικασίες που σας επιτρέπουν να επιλέξετε, αλλά γενική νάρκωση τείνει να είναι πιο ακριβά. Επιπλέον, να είστε βέβαιος να ρωτήσω πόσο θα χρειαστεί και τι θα κάνουν αν αυτό δεν είναι αρκετό για σας.

Μάθετε για το κόστος της αισθητικής χειρουργικής, πριν πάτε κάτω από το μαχαίρι. Όταν μπορείτε να πάρετε τελικό λογαριασμό σας, δεν θέλετε μια έκπληξη. Βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός δεν περιλαμβάνει μόνο τη χειρουργική επέμβαση, αλλά την κάλυψη τυχόν επιπλέον χρεώσεων που μπορεί να χρεώνονται. Να ρωτήσω αν, ο αναισθησιολόγος θα πρέπει ένα ξεχωριστό νομοσχέδιο.

Όταν σχεδιάζετε για την καλλυντική χειρουργική επέμβαση, μην περιμένετε τα αποτελέσματα να είναι τέλεια. Μόνο να αναμένουμε μια βελτίωση από τον τρόπο που κοίταξε πριν. Αν περιμένεις να έρθει μέσα από την χειρουργική επέμβαση που αναζητούν σαν το αγαπημένο σας μοντέλο, οι πιθανότητες είναι εσείς θα πρέπει να αφήσει κάτω. Κρατώντας τις προσδοκίες σας, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την κατάθλιψη μετά τη διαδικασία.

Ρωτήστε το καλλυντικό χειρούργο αν υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις. Κάποια κέντρα θα έχουν περισσότερα περιθώρια στις τιμές που χρεώνουν. Μερικές φορές θα προσφέρουν αυτές τις προσφορές για να αποκτήσουν νέους πελάτες ή να προηγούμενους πελάτες του για μια νέα διαδικασία. Ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να σας ρωτήσω, έτσι ώστε να κάνει μια έρευνα και να δούμε αν δεν μπορεί να εξασφαλίσει τον εαυτό σας μια έκπτωση.

Βεβαιωθείτε ότι ο χειρουργός είναι πιστοποιημένη από την Αμερικανική επιτροπή της Πλαστικής Χειρουργικής. Κάθε γιατρός που έχει λάβει τους M. D. μπορούν νόμιμα να εκτελέσει την αισθητική χειρουργική. Δυστυχώς, αισθητική και επανορθωτική χειρουργική είναι ένα πολύ μικρό μέρος του γενικού βαθμού ιατρικής. Σκάφους επικυρωμένο χειρουργοί είναι οι γιατροί που έχουν ολοκληρώσει την ειδικότητα στην πλαστική χειρουργική. Έχουν περάσει κάποιες δοκιμασίες για να αποδείξει την επάρκεια.

Αγορά και την προετοιμασία τουλάχιστον μια εβδομάδα ή δύο εβδομάδες πριν από τα γεύματα για να έχουν τη χειρουργική επέμβαση, αν ζεις μόνος σου. Αν έχετε τα γεύματα παρασκευάζονται μπροστά από το χρόνο και κατεψυγμένα, απλά θα πρέπει να re-θερμότητας και να τα φάμε. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι μπορείτε να τρώτε σωστά κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης, χωρίς να θέτει πάρα πολύ άγχος για το σώμα σας.

Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια καλλυντική διαδικασία, ένα σημαντικό θέμα είναι η σωστή επιλογή του χειρουργού. Κατά την πρώτη ομιλία του με ένα δυναμικό χειρουργός, πάρτε τη σημείωση για το πώς θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας και πόσο πρόθυμοι είναι να περνούν το χρόνο τους μαζί σας. Αν σας διαβούλευσης είναι κατ ‘ εξουσιοδότηση σε μια νοσοκόμα ή το μέλος του προσωπικού άλλο από τον χειρουργό σας, αυτό θα μπορούσε να είναι μια κόκκινη σημαία. Όταν οι χειρουργοί δεν βρίσκω αρκετά σημαντικό στην αρχή, πως θα επηρεάσει αυτό μετά τη διαδικασία;

Δεν έχουν αισθητική χειρουργική σε κάποιον άλλο αίτημα. Σύμφωνα με τον dr. Phil, αν το κάνετε αυτό, θα επιτρέπουν σε κάποιον άλλο να διέπουν την αυτοεκτίμηση σας, η οποία καταλήγει να είναι πολύ ανθυγιεινό. Καλλυντική χειρουργική επέμβαση δεν περιλαμβάνει το πώς αισθάνεται κάποιος άλλος για σένα? δεν θα πρέπει να αφορούν μόνο το πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας.

Είναι αλήθεια ότι ορισμένα καλλυντικά χειρουργοί δεν ενδιαφέρονται για την ευημερία σας, αλλά άλλοι μπορεί να κάνει προτάσεις που δεν θα σας αφήσει εντελώς έσπασε. Υπάρχουν κίνδυνοι που εμπλέκονται, έτσι είναι σημαντικό να μάθετε όλων μπορείτε για αυτό. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή, όταν πρόκειται για την καλλυντική χειρουργική επέμβαση.