Θηβα Πρεσ

Εμβοές: Πώς Να Κάνει τη Ζωή Σας Πιο Άνετο

Με σημερινό κόσμο, οι άνθρωποι είναι όλο και πιο μόνος συνείδησης για την υγεία τους και τι μπορούν να κάνουν για να διορθώσετε ή να καταλάβει. Ένα κοινό σύμπτωμα που είναι όλο και περισσότερο σήμερα είναι εμβοές και κατά πόσον ή όχι οι άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα ακοής ή ανωμαλία. Αν αισθάνεστε σαν να πάσχετε από εμβοές, στη συνέχεια, κοιτάξτε μέσα από αυτό το άρθρο για να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση για το σύμπτωμα.

Χαλαρωτικό πρακτικές, όπως ο διαλογισμός και η γιόγκα, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο εάν είστε πάσχων εμβοές. Εάν έχετε ένα υψηλό επίπεδο στρες ή άγχος, είναι πιθανό ότι οι εμβοές σας θα ενταθεί. Γιόγκα και άλλες ασκήσεις χαλάρωσης για να σας βοηθήσει να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση και να μειώσει τα συμπτώματα της εμβοές.

Τσίχλα είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για Εμβοές. Ιατρική έρευνα έχει δείξει ότι το μάσημα τσίχλας μπορεί να ανακουφίσει την πίεση και τους ήχους που σχετίζονται με τις Εμβοές. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί για να σταματήσει το μάσημα αν αρχίσετε να αισθάνεστε περισσότερα συμπτώματα ή εάν εμφανίσετε πόνο στο σαγόνι ή αλλού.

Βρείτε ένα εμβοές ομάδα υποστήριξης, και παρίσταται στη συνεδρίαση. Το περιβάλλον αυτό είναι το σωστό μέρος για να πάρει την εκπαίδευση που χρειάζεστε, καθώς και τη συντροφιά και την υποστήριξη από τους ανθρώπους που βιώνουν τα ίδια συμπτώματα με σένα. Ομάδες υποστήριξης θα σας βοηθήσει στην εκμάθηση πώς να αντιμετωπίσει με τις καθημερινές προκλήσεις των εμβοών.

Αποφύγετε μια διατροφή που είναι υψηλή σε νάτριο για να μειώσει τα συμπτώματα εμβοών. Το περισσότερο αλάτι τρώτε, τόσο υψηλότερη είναι η αρτηριακή σας πίεση θα είναι, αυξάνοντας τον ήχο του αίματος που σπεύδουν στα αυτιά σας. Προσπαθήστε να τρώτε μια υγιεινή διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε λιγότερο εμβοές συμπτώματα.

Εάν πάσχετε από εμβοές, θα πρέπει να εξετάσει τη λήψη ginkgo biloba. Το Ginkgo biloba βελτιώνει φυσικά την κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να ανακουφίσει τον αντίκτυπο των εμβοών σας συμπτώματα. Να είστε βέβαιος να ερευνήσει τη σωστή δόση για εσάς. Αν παίρνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ανεπιθύμητης αντίδρασης.

Για να κρατήσει εμβοές από την οδήγηση σας τρελό, έργο στο δωμάτιο. Οπτικά πάρει κάποια γωνία ή το αντικείμενο στο δωμάτιο που βρίσκεστε και ψυχικά συνεργάτης ως την πηγή του ήχου. Αν προσποιηθείτε ότι δεν είναι μέσα σας, τότε μπορείτε να διανοητικά χαλαρώσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με σας. Αυτό βελτιώνει τη διάθεσή σας και την αρτηριακή πίεση.

Για να απλά να ζήσουν μια ζωή ελεύθερη από εμβοές, έχουν πάντα το υπόβαθρο θορύβου είναι διαθέσιμα. Κρατήστε μια τηλεόραση ή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Ένα fan. Εστίαση στην ακοή σας το κλιματιστικό ή το ψυγείο σε λειτουργία. Εμβοές είναι αστείο με τον τρόπο αυτό, αν δεν το ακούσω, δεν είναι αλήθεια.

Μείνετε απασχολημένος. Αντί να επικεντρώνονται στις εμβοές σας, γεμίστε τη ζωή σας με δραστηριότητες που σας αρέσει και τους στόχους που θέλετε να φτάσετε. Όταν θα σταματήσουν να πληρώνουν την προσοχή σε εμβοές σας, ίσως να είναι σε θέση να το ξεχάσω επειδή είσαι απλά πάρα πολύ απασχολημένος για να απολαμβάνετε τη ζωή. Ξεκινήστε ένα άθλημα ή να πάει έξω με τους φίλους σας και να έχουν τη διασκέδαση και ό, τι άλλο σας αρέσει να περνούν το χρόνο να κάνει θα σας βοηθήσει.

Αν έχετε εμβοές πριν, θα πρέπει να αφήσεις κάθε νέο γιατρό. Υπάρχουν πλήθη των φαρμάκων που μπορεί να κάνει τη εμβοές χειρότερα. Μια ευγενική υπενθύμιση θα βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας να κρατήσει την κατάστασή σας στο μυαλό κατά τη θεραπεία με άλλα θέματα με τα φάρμακα.

Χρησιμοποιήστε σωστά τοποθετημένη ιατρική συσκευή για να βοηθήσει να ανακουφίσει εμβοές. Ένα ακουστικό βαρηκοΐας ανακουφίζει από τα συμπτώματα σε περίπου το ήμισυ των εμβοών σε ασθενείς που επίσης έχουν απώλεια ακοής. “Εμβοές επικαλυπτής,” μια συσκευή που φοριέται στο αυτί, το οποίο παράγει ένα χαμηλό επίπεδο θορύβου που μπορούν να καλύψουν τις δυσάρεστες ήχο αίσθηση, μπορεί επίσης να ωφελήσει τους ασθενείς χωρίς απώλεια ακοής.

Να πάρει τη σωστή διάγνωση για την κατάστασή σας. Εμβοές έχει πολλές αιτίες, που κυμαίνονται από επηρεαστεί αυτί κερί ή φαρμακευτική αγωγή παρενέργειες σοβαρές νευρολογικές διαταραχές. Η θεραπεία που επιλέγεται εξαρτάται από την υποκείμενη αιτία, γι ‘ αυτό είναι σημαντικό να έχουμε μια προσεκτική ιατρική εξέταση και να μην προσπαθήσει να εντοπίσει εμβοές τον εαυτό σας.

Μην αφήσεις τη ζωή σου να περιστρέφεται γύρω από εμβοές σας. Πολλοί ασθενείς έχουν αναφέρει ότι όταν το πρώτο έμπειρο εμβοές ήταν πολύ πιο εστιασμένη από χρόνια αργότερα, όταν έμαθαν να συνηθίζω και να ζήσουν με την κατάστασή τους. Εμβοές μπορεί να μην έχουν πάντα μια θεραπεία και είναι σημαντικό να αναπτυχθεί μια μέθοδος αντιμετώπισης που ζουν με αυτή την ασθένεια.

Όταν έχετε μια δύσκολη μέρα ασχολούνται με εμβοές σας, καθίστε και κάντε μια λίστα με όλα στη ζωή σου είναι θετική. Γράψτε για τους φίλους σας και την οικογένειά σας και για τους ανθρώπους που σε κάνουν ευτυχισμένο. Γράψτε για τις ημέρες όταν εμβοές σας είναι στο ελάχιστο και το πώς αισθάνεστε για αυτές τις μέρες.

Εκεί θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μια ποικιλία από ιατρικές παθήσεις που μπορεί να προκαλούν εμβοές σας. Αν έχετε αποκλείσει όλες τις κοινές αιτίες, θα πρέπει να έχετε το γιατρό σας ρίξω μια ματιά και να δείτε αν έχετε οποιαδήποτε άλλα συμπτώματα για άλλες παθήσεις. Κάποιες ασθένειες που μπορεί να προκαλέσει περιλαμβάνουν: δυσπλασία των τριχοειδών αγγείων, Miniere την ασθένεια, και το ακουστικό νευρίνωμα. Αν τύχει να έχετε μία από αυτές τις συνθήκες, ο γιατρός σας μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με αυτά.

Μόλις μάθετε ότι έχετε εμβοές, θα πρέπει να έχουν το κατάλληλο ιατρικό προσωπικό που εργάζεται μαζί σας. Θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας για το αν θα πρέπει να δείτε και ωτορινολαρυγγολόγο ή ειδικός ENT γύρω από την περιοχή σας και, αν αποφασίσει ναι, θα πρέπει να πάρετε μια παραπομπή, το συντομότερο μπορείτε να.

Τώρα που έχετε μια καλύτερη κατανόηση του τι εμβοές είναι θα πρέπει να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το αν ή όχι πάσχετε από αυτό. Εμβοές δεν είναι κοινή, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να είναι μια ενόχληση μόλις συνειδητοποιήσετε το έχετε, ελπίζω αυτό το άρθρο σας βοηθά να καταλάβετε τι είναι εκεί για να ξέρετε για εμβοές καλύτερα.