Θηβα Νεα

Διαβάστε Αυτό για Να Αποκτήσουν Χρήσιμες Φροντίδα των Ματιών Γνώση

Τα μάτια σου είναι μερικά από τα πιο σημαντικά όργανα που έχετε. Γι ‘ αυτό είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα μάτια σας συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά. Μπορεί να μην ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε για τα μάτια σου, αλλά αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει. Εδώ είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείτε να εκτελέσετε για τη φροντίδα για τα μάτια σας.

Βάλε τα γυαλιά ηλίου για να προστατεύσετε τα μάτια σας. Επενδύστε σε ένα καλό ζευγάρι με την κατάλληλη προστασία UV, και να τους κρατήσει μαζί σας όταν φεύγετε από το σπίτι. Ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια σας. Αποφύγετε δελεαστικό μοίρα με κακές πρακτικές.

Μάθετε εάν η οικογένειά σας έχει ιστορικό με προβλήματα στα μάτια, επειδή διάγνωση συνθηκών νωρίς θα βοηθήσει τη θεραπεία τους πιο αποτελεσματικά. Κληρονομική συνθήκες μπορεί να ελεγχθεί για μπροστά από το χρόνο. Όσο νωρίτερα γίνεται η διάγνωση, η θεραπεία τόσο πιο γρήγορα μπορεί να αρχίσει, και ότι θα κάνει μια σημαντική διαφορά.

Αν εργάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε έναν υπολογιστή, προστατεύουν τα μάτια σας από το να παίρνετε συχνά διαλείμματα. Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι τα μάτια σας συχνά αισθάνεστε τεταμένες, κουρασμένος και φαγούρα κατά τη διάρκεια του κανονικού ωραρίου εργασίας. Αυτό είναι πιθανώς μια καλή ένδειξη για το ότι είσαι πάνω από την εργασία τους. Να σηκωθεί και να τεντώσει για λίγα λεπτά, προσφέροντας στα μάτια σας λίγο χρόνο μακριά από την οθόνη.

Αν είστε ακόμα το κάπνισμα, είναι σημαντικό να σταματήσετε αμέσως. Τα μάτια σου να υποφέρει, αν καπνίζετε. Οι καπνιστές είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν ασθένεια των ματιών. Αν παραιτηθείς, τότε ο κίνδυνος μειώνεται για την ανάπτυξη καταρράκτη ή βλάβη των οπτικών νεύρων.

Φορώντας γυαλιά ηλίου είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία των ματιών. Ακριβώς όπως με οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος, οι UV ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια σας. Η υπερβολική έκθεση μπορεί να προκαλέσει παθήσεις όπως ο καταρράκτης και ο καταρράκτης. Οποιαδήποτε γυαλιά ηλίου και αν αποφασίσετε να φορέσετε πρέπει να προστατεύουν τα μάτια σας από τις ακτίνες UVB και UVA.

Να ελέγξετε τα μάτια σας τακτικά. Φυσικά, αν αντιμετωπίζετε δυσκολία να δει, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον οφθαλμίατρο, ωστόσο, ορισμένα προβλήματα με την όραση μπορεί να παραμείνει κρυφό. Κατά την οφθαλμολογική εξέταση, ο γιατρός θα εξετάσει τα μάτια σου, για τα κοινά προβλήματα. Μπορείτε να ασχοληθεί με πολλά όραση ζητήματα, εάν κάνετε την έρευνά σας.

Όταν πρόκειται για πρησμένα μάτια, υπάρχει μια γρήγορη και εύκολη λύση που μπορεί κυριολεκτικά να θεραπεύσει το πρόβλημα. Να σταματήσει να τρώει αλάτι. Το περισσότερο αλάτι τρώτε, τόσο περισσότερο νερό θα διατηρήσει και θα γίνουν ορατά γύρω από τα μάτια σας. Να μειώσει το νάτριο και το πρήξιμο θα εξαφανιστούν.

Επισκεφθείτε ένα όραμα ειδικός τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για μια ολοκληρωμένη εξέταση. Ακόμα και αν μπορείτε να το δείτε καλά, μπορεί να υπάρχουν ζητήματα. Αν μείνει απαρατήρητα, μερικοί από αυτούς μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα κάτω από τη γραμμή. Αντιμετωπιστεί σωστά, μπορεί να είστε σε θέση να αποφύγετε το όραμα προκλήσεις που είχαν επικεφαλής το δρόμο σας.

Χρησιμοποιείτε προστατευτικά γυαλιά όταν εργάζεστε με ισχυρά χημικά ή είστε σε μια περιοχή όπου τα αιωρούμενα σωματίδια που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα μάτια σας. Πολλοί άνθρωποι έχουν υποστεί τραυματισμούς στα μάτια, ενώ κάνει έργα επεξεργασίας ξύλου ή σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια της πολύ θυελλώδεις καιρικές συνθήκες. Θα πρέπει επίσης να φορούν προστατευτικά δίοπτρα, όταν το κολύμπι σε χλωριωμένο νερό.

Πέτα το μακιγιάζ σας κάθε δύο μήνες και να αρχίσει φρέσκο. Βακτηριακή συσσώρευση διαφορετικά μπορεί να γίνει ένα ζήτημα. Παλιά μακιγιάζ και εφαρμοστές μπορούν να εξαπλωθούν τα βακτήρια. Αυτό κινδύνους για όλα τα είδη της βλάβης για τα μάτια σας και το δέρμα του προσώπου.

Οι άνθρωποι που έχουν αλλεργίες έχουν συχνά κόκκινο και φαγούρα στα μάτια. Να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε το τρίψιμο, γιατί αυτό θα κάνει το πρόβλημα χειρότερο. Αν έχετε εποχιακές αλλεργίες μπορείτε να πάρετε φάρμακα για να αποτρέψει τα συμπτώματα, και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αλλεργιογόνο-μείωση οφθαλμικές σταγόνες. Φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες για την οφθαλμικές σταγόνες για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

Τα μάτια σου είναι σημαντικό στη ζωή σας, τόσο την φροντίδα τους θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Οι παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι τα μάτια σας είναι τόσο υγιή, όπως μπορεί να είναι. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε για τη φροντίδα για τα μάτια σας, έτσι ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί καλά.