Εφημεριδα Ειδησεισ

Μαγιά Λοίμωξη Συμβουλές Και Θεραπείες Που Μπορεί να Λειτουργήσει Για Σας

Πολύ συχνά, οι άνθρωποι που υποφέρουν από μολύνσεις ζύμης απλά να αγνοούν την κατάστασή τους με την ελπίδα ότι θα πάει μακριά από μόνη της. Αυτή δεν είναι η καλύτερη προσέγγιση για να το πάρετε. Όπως και με κάθε ιατρική κατάσταση, μια μόλυνση ζύμης πρέπει να αντιμετωπίζονται αμέσως για να αποφευχθούν επιπλοκές.

Τρώτε περισσότερο γιαούρτι. Τρώει το γιαούρτι δεν θα θεραπεύσει μια μόλυνση ζύμης. Ωστόσο, μερικές γυναίκες έχουν διαπιστώσει ότι το να τρώει καθημερινά γιαούρτι μαζί με τα αντιβιοτικά μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ. Δώστε μια δοκιμή. Με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει απαλλαγούμε από τη μόλυνση ζύμης πιο γρήγορα και να κρατήσει τη μόλυνση από την επιστροφή.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε στεγνώσει τον εαυτό σας πολύ καλά μετά το μπάνιο και το ντους για την πρόληψη λοιμώξεων από ζυμομύκητες. Μαγιά ευδοκιμεί σε υγρά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων πτυχώσεις του δέρματος βρεθούν σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα. Απαλά pat το ξηρό δέρμα με μια απορροφητική πετσέτα, και στη συνέχεια εφαρμόστε πούδρα σώματος σε αυτές τις περιοχές για να απορροφήσει ακόμη περισσότερο την υγρασία.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν και ορισμένα φάρμακα μπορεί να βοηθήσουν, άλλοι μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να πάρει μολύνσεις ζύμης. Για παράδειγμα, όταν μπορείτε να πάρετε ένα αντιβιοτικό όταν είστε άρρωστοι, δεν σκοτώνει μόνο τα κακά βακτηρίδια θα πρέπει επίσης να σκοτώσει τα καλά βακτήρια που θα σας βοηθήσει να την καταπολέμηση κατά των λοιμώξεων από ζυμομύκητες. Εάν αυτό γίνεται ένα θέμα για εσάς, μιλήστε με το γιατρό σας.

Βεβαιωθείτε ότι αν ιδρώνετε πολύ ή να ασκηθείτε στο γυμναστήριο, μπορείτε πάντα να πάρετε μια αλλαξιά καθαρά, στεγνά ρούχα. Ποτέ δεν κάθομαι σε ιδρωμένα ρούχα της γυμναστικής ή ένα βρεγμένο μαγιό. Διατηρώντας το σώμα σας στεγνό και βρεγμένο/ιδρωμένα ρούχα, αποτρέποντας τυχόν μολύνσεις ζύμης.

Μείνετε μακριά από στενά τζιν. Σφιχτό παντελόνι μπορεί να φαίνονται και να αισθάνονται μεγάλη. Δυστυχώς, μπορούν επίσης να προκαλέσουν μολύνσεις ζύμης. Προσπαθήστε να τα αποφύγετε. Αντ ‘ αυτού, φορέστε κάτι λεπτό και ευάερα. Θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας χώρο για να αναπνεύσει. Κρατώντας τα γεννητικά σου όργανα πολύ σφιχτά περιορίζονται μπορεί να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για μια μόλυνση ζύμης.

Εάν δεν είστε αλλεργικοί ή ευαίσθητοι σε δέντρο τσαγιού λάδι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη θεραπεία μια ήπια μόλυνση ζύμης. Αλείφετε το πάνω τρίτο του τακτική ταμπόν με ένα προσωπικό λιπαντικό και, στη συνέχεια, προσθέστε μερικές σταγόνες του πετρελαίου δέντρων τσαγιού. Μην αφήνετε το ταμπόν για περισσότερο από 8 ώρες, και να το αφαιρέσετε αμέσως αν αισθανθείτε οποιαδήποτε δυσφορία ή ενόχληση.

Ποτέ δεν κάθονται σε ένα βρεγμένο μαγιό. Βρεγμένο μαγιό να πω ένα υγρό κολπική περιοχή, και αυτό μπορεί να προκαλέσει μια μόλυνση ζύμης. Να είστε βέβαιος να στεγνώσει μετά το κολύμπι, και πάντα να αλλάξετε το κοστούμι, το συντομότερο μπορείτε να. Διαμονή ξηρός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποτρέψει αυτές τις ενοχλητικές μολύνσεις ζύμης.

Να έχετε κατά νου ότι ορισμένα φάρμακα μπορεί να προκαλέσει μόλυνση ζύμης σκοτώνοντας τα βακτήρια στο κόλπο που θα βοηθήσει να αποτρέψει τη μόλυνση ζύμης. Αντιβιοτικά, φάρμακα για λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος και τα χάπια ελέγχου των γεννήσεων είναι μόνο μερικές από αυτές οι ένοχοι. Αν έχετε προβλήματα με μολύνσεις ζύμης, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να ρωτήσω σχετικά με εναλλακτικά φάρμακα που δεν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Ζάχαρη θα καυσίμων σας μόλυνση ζύμης και τα κάνουμε χειρότερα. Εάν έχετε αναπτύξει μια μόλυνση ζύμης, το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να μείνετε μακριά από κάθε είδους τροφίμων ζάχαρης. Μην πίνετε σόδα, τρώνε σοκολάτες και μείνετε μακριά από τα τρόφιμα πολύ πλούσια σε υδατάνθρακες. Κάνοντας υγιεινές αλλαγές στη διατροφή σας θα κάνει τη μόλυνση να φύγει πιο γρήγορα.

Μπορείτε να μεταδώσετε μια μόλυνση ζύμης σε κάποιον άλλο πολύ εύκολα. Εάν έχετε ένα σεξουαλικό σύντροφο με μια μόλυνση ζύμης, φροντίστε να απέχει από τη συνουσία. Δεν φιλί κανείς αν έχουμε να κάνουμε με ένα από του στόματος μόλυνση ζύμης.

Καθαρίζετε τακτικά τον κόλπο σου με ειδικά σαπούνια. Υπάρχουν πολλά από αυτά τα σαπούνια είναι διαθέσιμα. Αυτά τα σαπούνια σας βοηθήσει να διατηρήσει τον κόλπο σας είναι φυσική ισορροπία και δεν θα στεγνώσει σε εκείνη την περιοχή ή να βλάψει την φυσιολογική χλωρίδα εκεί κάτω. Η χρήση τους αντί για το κανονικό σαπούνι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη λοιμώξεων μαγιά.

Εάν είστε που πάσχουν από μια μόλυνση ζύμης και σεξουαλικά ενεργές, ενδέχεται να πρέπει να κόψουμε το σεξ για λίγο καιρό. Το σεξ μπορεί να μεταδώσει μολύνσεις ζύμης από τον ένα εταίρο στον άλλο, και η δραστηριότητα μπορεί, επίσης, να σας μαγιά λοίμωξη χειρότερα. Να σταματήσει η πράξη μέχρι να είστε σε θέση να λάβετε μια πλήρη θεραπεία και να θεραπεύσει τη μόλυνση.

Ακόμα κι αν είναι πολύ ενοχλητικό, μαγιά λοιμώξεις είναι επίσης ιδιαίτερα θεραπεύσιμη. Πολλά καταστήματα τα ναρκωτικά μεταφέρουν πάνω από το μετρητή φάρμακα για τη θεραπεία λοιμώξεων από ζυμομύκητες. Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι, είναι μια μόλυνση ζύμης, υπάρχουν εξετάσεις που μπορούν να γίνουν στο γραφείο του γιατρού σας για να προσδιορίσετε αν αυτό είναι, στην πραγματικότητα, τι είναι.

Μόλις μάθετε περισσότερα σχετικά με τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τη θεραπεία μια μόλυνση ζύμης, μπορείτε να πάρετε τη θεραπεία που χρειάζεστε αμέσως. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται που πάσχουν από μία από αυτές τις λοιμώξεις. Μόλις αναλάβει αποτελεσματική δράση, και πριν από καιρό, θα είστε σε θέση να θεραπεύσει την κατάσταση.