Επιμηκυνση Πεουσ Στο Σπιτι

Στοιχειώδεις Γνώσεις Σε ό, τι Αφορά το WordPress θα Αγάπη

Το WordPress έχει αυξηθεί για να γίνει το πιο δημοφιλές blogging site στο Internet. Με τόσους πολλούς χρήστες, και έτσι πολλές δυνατότητες, δεν είναι καμία έκπληξη ότι η ιστοσελίδα είναι πολύ καλά. Κρατήστε ανάγνωση για να μάθετε λίγο περισσότερα για αυτή την ιστοσελίδα και πώς να το χρησιμοποιήσετε. Θα χαρούμε να σας έκανε!

Προσθήκη αριθμών σελίδας στο κάτω μέρος του σας σχόλια αν έχετε μια πολύ ενεργή κοινότητα. Αυτό είναι σημαντικό καθώς θα επιτρέψει στους χρήστες σας να είναι σε θέση να ταξινομήσουν τις πληροφορίες και το υλικό πιο εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι οι αριθμοί των σελίδων είναι εύκολο να δείτε και για τους θεατές.

Εάν έχετε ένα μεγάλο τίτλο για μια θέση, να είστε βέβαιος να καθαρίσει το permalink. Για παράδειγμα: “Τρόποι Γονέας Μπορεί να Ελέγχουν τα παιδιά Τους” είναι πολύ μεγάλη. Αντίθετα, κάνει την permalink κάτι προς την κατεύθυνση του στόχου σας SEO keyphrase, όπως το “parental-συμβουλές-παρεκτρέπεται-παιδιά”.

Να θυμάστε ότι το τίτλο και την περιγραφή κάθε σελίδα στο site σας είναι ό, τι πολλές άλλες τοποθεσίες που θα χρησιμοποιήσει για την κατηγοριοποίηση του συνδέσμου σας και να το μοιραστείτε με τον κόσμο. Για παράδειγμα, θα είναι ό, τι η Google δείχνει όταν κάποιος ψάχνει για ένα site όπως το δικό σας. Γεμίζουμε με το SEO βασικές φράσεις και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ορθογραφικά λάθη.

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον ορθογραφικό έλεγχο. Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να το κάνουν. Όταν χρησιμοποιείτε το WordPress editor για να δημοσιεύσετε στο blog σας, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λειτουργία ορθογραφικού ελέγχου. Ακόμα και αν έχετε ήδη διορθώστε τη θέση σας, μια γρήγορη και απλή ορθογραφικός έλεγχος δεν βλάπτει.

Αν δεν έχετε προσαρμοσμένη WordPress sidebar, θα μπορούσε να είναι γεμάτα με άχρηστα αντικείμενα που έχουν κάνει τίποτα, αλλά σε μπερδεύει τους αναγνώστες σας. Sidebar σας θα πρέπει να περιέχει μόνο τα πράγματα που πραγματικά θέλετε τους επισκέπτες να κάνουν κλικ στις. Πλοηγηθείτε στην Εμφάνιση & Widgets για να επεξεργαστείτε την εμφάνιση του sidebar σας και να αφαιρέσετε κάτι που δεν ωφελεί εσάς ή τους επισκέπτες σας άμεσα.

Κάνουν χρήση της σελίδας προορισμού. Αντί να έρθετε απευθείας σε τρέχουσες θέσεις σας, οι χρήστες θα περάσει μέσα από αυτή την προσγείωση σελίδα πρώτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για διάφορους λόγους, είτε πρόκειται για την προώθηση ενός προϊόντος ή την προώθηση της τον εαυτό σας. Πολλά θέματα χαρακτηριστικό προσγείωση σελίδα, ωστόσο, υπάρχουν επίσης καταβάλλεται επιλογές.

Υπάρχουν πολλοί σχολιαστές σας θέσεις; Αν ναι, μπορεί να είναι δύσκολο να το ζιζάνιο μέσα από όλα αυτά τα σχόλια. Χρησιμοποιήστε το plugin για να προσθέσετε αριθμούς σελίδας. Έτσι, η πλοήγηση θα είναι απλούστερο, και το site σας είναι βέβαιο ότι θα είναι καλά οργανωμένη.

Πολλοί άνθρωποι αντιδρούν σε blogs βίντεο, έτσι ώστε να εξετάσει αυτή την επιλογή. Video blogging δεν είναι μόνο όλο και πιο δημοφιλής, είναι, επίσης, να γίνει πολύ πιο εύκολο στη χρήση. WordPress, στην τρέχουσα έκδοσή της, κάνει τη χρήση του video blogging εύκολο. Αυτό μπορεί πραγματικά να αυξήσει την κυκλοφορία με την κατάρτιση εκείνους που είναι λιγότερο διατεθειμένοι να το διαβάσετε.

Μπορείτε να εισαγάγετε media σε θέσεις σας, απλά κάνοντας επικόλληση το URL που θέλετε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να εμφανιστεί. Για παράδειγμα, επικόλληση σε ένα βίντεο στο YouTube βάζοντας το URL στο κείμενο που θέλετε το βίντεο να παίξει. Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση URL δεν έχει γίνει μπλε – αν το κάνει, επισημάνετε και κάντε κλικ στο αποσύνδεση κουμπί.

Το WordPress WYSIWYG editor. Όταν γράφετε ένα νέο μήνυμα, θα δείτε ένα μικρό μπαρ, που πηγαίνει σε όλη την περιοχή εισαγωγής κειμένου. Αυτό είναι το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG – που σημαίνει ό, τι ώθηση θα συμβεί ό, τι το κείμενο που έχει επισημανθεί. Αν επιλέξετε έντονα στον επεξεργαστή, το κείμενο που έχετε επιλέξει θα γίνει τολμηρός. Είναι παρόμοια με τη χρήση του Microsoft Word.

Μην ξεχάσετε να ορθογραφικού ελέγχου σας WordPress ιστορία. WordPress καθιστά εύκολο μέσα από ένα ορθογραφικό έλεγχο κουμπί στον επεξεργαστή. Ψάξτε για ένα κουμπί που έχει τα γράμματα “ABC”. Θα στη συνέχεια να σαρώσετε το post για την ορθογραφία και τα κοινά γραμματικά λάθη. Ελέγξτε οποιαδήποτε λέξη ή φράση που έχει μια κόκκινη κυματιστή γραμμή κάτω από αυτό.

Να βελτιστοποιήσετε το μέγεθος των φωτογραφιών πριν από την αποστολή τους στο WordPress βιβλιοθήκη πολυμέσων. Φωτογραφίες θα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 10 έως 15 kilobytes σε μέγεθος. Μια ιστοσελίδα δεν είναι μέρος για ένα πολυ-megabyte μεγέθους φωτογραφία. Θα επιβραδύνει την ιστοσελίδα σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει επισκέπτες μόνο για να σερφάρετε αλλού. Πάρτε τα λίγα λεπτά που χρειάζεται για να περιοριστεί αυτή η φωτογραφία.

Αν έχετε κάνει κάποιο λάθος στην ορθογραφία του ονόματος σε πολλαπλές θέσεις, ή απλά θέλετε να αλλάξετε μια συγκεκριμένη λέξη σε όλη την ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση και να Αντικαταστήσει το plugin για να κάνει τη δουλειά για σας. Ο χρόνος που χρειάζεται για να το κάνετε αυτό με το χέρι είναι τρομακτική, έτσι ώστε αντί να το plugin να το κάνει.

Αξιολόγηση plugins προσεκτικά πριν να το εγκαταστήσετε στο WordPress σας λογαριασμό. Plugin δημιουργία δεν είναι ρυθμισμένη, και κανείς στον κόσμο, με τη σωστή ικανότητα μπορεί να δημιουργήσει ένα plugin και να το κάνει διαθέσιμο στο κοινό. Για να βεβαιωθείτε ότι η πηγή είναι αξιόπιστη, διαβάστε τα σχόλια και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα αρνητικά σχόλια.

Το WordPress είναι το πιο επισκέφθηκε ιστοσελίδα blogging σε απευθείας σύνδεση. Αν είστε blogging και δεν χρησιμοποιείτε WordPress, κάτι κάνεις λάθος. Μάθετε περισσότερα για το site σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει άνετα με τη χρήση του. Να χρησιμοποιήσετε τις χρήσιμες συμβουλές παραπάνω για να συνηθίσει το χώρο και να πάρει τα μέγιστα από το blogging.