Ελεφαντιαση Πεουσ

Αυξάνουν Την Αποτελεσματικότητα Του Μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο Με Αυτά τα Μεγάλη Συμβουλές

Ό, τι μπορεί να έχετε ακούσει για την έναρξη μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο, ο καθένας μπορεί να ανταγωνιστεί σε οποιαδήποτε αγορά, αρκεί να έχουν κάτι που οι άνθρωποι θέλουν και ξέρουν πώς να αγορά σωστά. Ποιος θα πίστευε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται ένα Facebook προφίλ όταν είχαν MySpace προφίλ; Απλά ποτέ δεν ξέρεις πότε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο. Αν νομίζετε ότι έχετε τι παίρνει για να πετύχει, εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσει κατά μήκος του τρόπου.

Πάρτε μια κριτική ματιά στην ιστοσελίδα σας και αν δεν μπορείτε να προσλάβουν κάποιον άλλο να το επανεξετάσει. Όλοι μας δημιουργίες είναι πανέμορφες, αλλά μερικές φορές δεν μπορούμε να δούμε αυτό που βλέπουν όλοι οι άλλοι. Δεν θεωρούν ότι το site σας μια στάσιμη, θα πρέπει πάντα να είναι η αλλαγή και η βελτίωση.

Έχω μια σελίδα των πόρων σε πληροφορίες που έχετε αναρτήσει σχετικά με το προϊόν σας και περιλαμβάνουν μια μικρή σύνδεση για όλες τις σελίδες της ιστοσελίδας σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη σελίδα για να συνδέσει πίσω σε σχόλια που έχεις κάνει και συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα. Σιγουρευτείτε για να κρατήσει η σελίδα ενημερώνεται. Αν δεν έχετε προσθέσει περιεχόμενο σε χρόνια, τότε κανείς δεν πρόκειται να πάει πίσω σε αυτό.

Κοίτα pay-per-click διαφήμιση προγράμματα για να αυξήσετε την προβολή της ιστοσελίδας σας. Αυτά τα προγράμματα, όπως το Google Adwords, φέρει την ιστοσελίδα σας στην κορυφή της λίστας κάθε φορά που οι άνθρωποι αναζήτηση για κάτι που αφορά το site σας. Αυτό σας δίνει μια πολύ μεγαλύτερη ορατότητα και πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Η διαφήμιση δεν είναι ποτέ μια κακή ιδέα.

Προσπαθήστε να πάρετε ένα βίντεο ή ήχου συνέντευξη με εκπρόσωπο του προϊόντος που πουλάτε. Ερώτηση σχετικά με το πώς και γιατί ήρθαν με ένα συγκεκριμένο προϊόν. Βεβαιωθείτε ότι η πλειοψηφία του περιεχομένου πληροφορίες για την ποιότητα και περιλαμβάνουν μόνο μια μικρή πληροφορίες σχετικά με το πώς να το αγοράσουν.

Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να τοποθετήσετε ένα κουπόνι στην ιστοσελίδα σας, επιτρέποντας στους πελάτες σας να σας δώσω μια έκπτωση κώδικα για να εισαγάγει τους φίλους και τους συναδέλφους για τα προϊόντα σας. Επιτρέπουν τους υπάρχοντες πελάτες να χρησιμοποιούν για τον εαυτό τους, κι έτσι να ανταμείψει την αφοσίωσή τους και την αξία τους για τη συνέχιση των επιχειρήσεων.

Πάντα να βάλετε την επιχείρησή σας διεύθυνση URL για τις επαγγελματικές σας κάρτες. Αυτό είναι ένας απλός τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site σας. Το χέρι αυτές οι κάρτες όποτε έχετε την ευκαιρία. Πολλοί άνθρωποι είναι πιο ανοιχτοί στην ιδέα του επισκέπτονται μια ιστοσελίδα, αν είναι άμεσα συνδεδεμένη με κάποιον που έχετε γνωρίσει.

Να υπενθυμίσω στους αναγνώστες σας ότι μπορούν να σελιδοδείκτη ιστοσελίδα σας. Εάν ένας πελάτης ενδιαφέρεται για την επιστροφή, δεν θα πρέπει να ψάξετε για σας και πάλι, αν σελιδοδείκτη για τη σελίδα σας. Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά μερικές φορές η ιδέα θα γλιστρήσει το μυαλό κάποιου. Φρεσκάρει την μνήμη τους με μια γρήγορη και διακριτική υπενθύμιση.

Κατά την περιγραφή του προϊόντος σας, θα πρέπει να είναι εξαιρετικά ειλικρινής. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν μέσα από την τυπική διαφήμιση λόγου. Συζήτηση σχετικά με τα πλεονεκτήματα του προϊόντος, αλλά και τους περιορισμούς της. Θα πρέπει φυσικά να επικεντρωθεί στην θετική πτυχή, αλλά να προσπαθήσουμε να ακούγεται σαν κάποιον που δίνει συμβουλές αντί να προσπαθεί να πουλήσει κάτι.

Καλό το Internet marketing συμβουλή είναι να χρησιμοποιούν τη λέξη “εγγυημένη” στην διαφήμιση σας. Ανθρώπους αρέσει να είναι σίγουροι ότι ένα συγκεκριμένο προϊόν λειτουργεί και ότι δεν διακινδυνεύουν τα σκληρά κερδισμένα χρήματα. Μια καλή δήλωση για να συμπεριλάβει σε κάθε διαφήμιση είναι δηλώσεις όπως “Αυτό το στοιχείο περιέχει εγγύηση εφ ‘όρου ζωής”.

Ρίξτε μια καλή ματιά στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Μια επιτυχημένη ιστοσελίδα είναι το περιεχόμενο θα είναι μοναδικό και χρήσιμο. Νομίζω ότι από την μεριά του πελάτη – να μάθουν κάτι νέο; Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το site σας τρέχουσα και την ενημέρωση, καθώς και. Ημερομηνία εμφάνιση μπορεί να σας κάνει να φαίνονται αμελής ως ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Κάνετε το site σας όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τους αναγνώστες να βρουν αυτό που ψάχνουν. Αν πρέπει να σκάψουν και να κοσκινίσει μέσω άχρηστες πληροφορίες που είναι πιθανό να κάνει πίσω και να μην επιστρέψει ποτέ. Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα χάρτη της τοποθεσίας στην ιστοσελίδα σας, που θα σας δείξει γρήγορα ο αναγνώστης πού να πάτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Εάν σας Internet προωθητική τακτική περιλαμβάνει ένα δωρεάν προϊόν ή την υπηρεσία σας, βεβαιωθείτε ότι η διαφήμισή σας αντίγραφο συνοδεύεται από ένα δολάριο ποσό που αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την αξία του μπόνους. Αυτό επηρεάζει τους καταναλωτές στην αντίληψη ότι το να κάνεις τη δουλειά με το εμπορικό σήμα σας είναι μια σχετικά καλή συμφωνία. Το e-mail μπορεί να περιλαμβάνουν το θέμα “Αγορά κάθε καναπέ και να λάβετε ένα ΔΩΡΕΆΝ ταίριασμα οθωμανική αξίας $199!”

Δημιουργήστε μια online κοινότητα ή εικονικό κόσμο, όπου τους υποψήφιους και υπάρχοντες πελάτες μπορούν να σμίξει και να συζητήσουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Αυτό είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για την τόνωση του word-of-mouth προσφορές, που είναι άτυπη αλλά εξαιρετικά ισχυρό. Ανάλογα με τη φύση του προϊόντος σας, μπορεί να χρειαστεί να συντονίσει τις συζητήσεις ή συνομιλίες για τη διόρθωση ψευδείς δηλώσεις και να διαλύσει τις φήμες.

Θα πρέπει πάντα να βάλετε μια εικόνα για τον εαυτό σας για το web site σας, επειδή οι άνθρωποι συνήθως θέλουν να δουν το πρόσωπο του ατόμου που δίνουν τα χρήματά τους. Θα τους δώσει μια αίσθηση εμπιστοσύνης και μια ελαφρώς υψηλότερη από της ασφάλειας, δεδομένου ότι δεν είστε ακριβώς κρύβεται πίσω από ένα όνομα.

Προσπαθήστε να πάρετε σε ένα δελτίο τύπου κάθε μήνα. Πω οτιδήποτε νέο συμβαίνει με την εταιρεία σας. Ίσως θα προσλάβει νέο προσωπικό ή έχουν ένα νέο προϊόν που είναι διαθέσιμα. Αυτό θα κρατήσει τους πελάτες σας να επιστρέφουν συχνά για να δείτε τι αλλαγές έχουν λάβει χώρα στην εταιρεία σας.

Δοκιμάστε δίνοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να συνδέσετε το site σας. Αυτό μπορεί να σας προσφέρει κάποια σημαντική κίνηση και πολλές περισσότερες πωλήσεις. Μπορείτε να προσφέρουμε στους πελάτες σε αντάλλαγμα κάτι σαν έκπτωση ή μερικά δωρεάν είδη ως “ευχαριστώ” για την σύνδεση και βοηθώντας την επιχείρησή σας να αυξηθεί.

Διαβάζοντας τις παραπάνω συμβουλές, μπορείτε πιθανώς να πείτε ότι οι περισσότερες από αυτές τις συμβουλές είναι αρκετά κοινή λογική πράγματα. Μερικές από τις τακτικές που θα ισχύουν για μια ευρεία ποικιλία των επιχειρήσεων. Ωστόσο, κάθε πληροφορία που αναφέρεται παραπάνω είναι ζωτικής σημασίας να εφαρμόσουν αν θέλετε να ζήσετε την επιτυχία σας ως επιχειρηματίας. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε.