Ειδησεισ Κοσμοσ

Βοηθώντας Σας να Κατανοήσουν Τον Κόσμο Του Ποδοσφαίρου Με Αυτές τις Εύκολες Συμβουλές

Αν θέλετε να είναι ένα καλύτερο ποδόσφαιρο player και, στη συνέχεια, θα πρέπει να δουλέψουμε στο παιχνίδι σας. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε διάφορες στρατηγικές που μπορείτε να απασχολούν που θα σας ωφελήσει πάρα πολύ. Κρατήστε ανάγνωση για να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να γίνετε καλύτερος παίκτης ποδοσφαίρου.

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις με μια ομάδα. Θα πρέπει να υποδεικνύουν στους άλλους τι είναι οι προθέσεις σου. Συμφωνήσουν σχετικά με μια λέξη που θα χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει την πρόθεσή σας να πάρει την μπάλα ή να προσπαθήσει να σκοράρει. Θα πρέπει επίσης να έχουν μια λέξη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ζητήσει βοήθεια.

Είναι σημαντικό ότι γνωρίζετε τη σωστή φορές για να το κεφάλι για το στόχο. Εάν η θέση σας δεν είναι το ιδανικό για αυτό, μην το επιχειρήσετε. Αν δεν έχετε ένα ανοιχτό πεδίο, για να αναζητήσετε διαθέσιμα συμπαίκτες που είναι ανοιχτά και σας περιμένουν για να βοηθήσει. Να περάσει την μπάλα για να τους αντί να προσπαθούν να κάνουν το γκολ.

Είναι ενάντια στους κανόνες να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τμήμα από τα χέρια σας ή τα χέρια, από τον ώμο δάχτυλά σας για να ελέγξετε μια μπάλα ποδοσφαίρου που είναι σε εξέλιξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πόδια σας, τα γόνατα, τους μηρούς, το στομάχι, το στήθος και το κεφάλι. Αλλά να είστε προσεκτικοί. Ένα χτύπημα στο κεφάλι μπορεί να πονάνε και δεν μπορείτε να ελέγξετε την μπάλα με τα γόνατά σας.

Δεν είναι η μαμά που κάνει όλα τα άλλα φρικάρουν οι γονείς και όλα τα παιδιά τους συμπαίκτες γελοιοποίηση του ή στο σχολείο. Υποστηρίζει τις αποφάσεις του διαιτητή και μη φωνάζεις οδηγίες από τον πάγκο ή να τρέξει στον αγωνιστικό χώρο για να συσκεφτούν με τον διαιτητή ή να αναθέσει το παιδί σας.

Είναι γρήγορη, με τις αποφάσεις σας σχετικά με το πεδίο. Θα πρέπει να απαλλαγούμε από την μπάλα όσο πιο γρήγορα μπορείτε να πάρετε. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι να συμβεί, μετά από δύο πινελιές, η μπάλα θα πρέπει να σταλεί. Αν επιλέξετε να το κρατήσει, μάλλον θα το χάσει ή να προκαλέσει την ομάδα σου να χάνει τη δυναμική της.

Αν βλέπεις πολύ δράση όπου και αν βρίσκεστε με την μπάλα, να περάσει σε κάποιον που δεν περιβάλλεται από τη δράση. Πρέπει να υπάρξει μια-δυο δευτερόλεπτα πριν οι υπερασπιστές σταυρό και αυτό μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο να χάσουν την μπάλα ποδοσφαίρου, όταν η περιοχή είναι γεμάτη.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το στοιχείο του αιφνιδιασμού για τους αντιπάλους σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε τις κινήσεις σας, τόσο προφανές. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να βάλετε την μπάλα κοντά στο πίσω μέρος του προηγούμενου υπεράσπιση γραμμή, ενώ συμπαίκτη σας, τρέχει για να λάβετε βοήθεια. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να αλλάξετε το τρέξιμο ρυθμό, ξεκινώντας γρήγορη μέχρι τον αντίπαλό σας έρχεται σε σας, στη συνέχεια διακοπή. Δεν θα σταματήσουν, το οποίο σας δίνει το χρόνο για να αυξήσει το ρυθμό σας και πάλι, έτσι ώστε να μένουν αγκυροβολημένα.

Όποτε είναι δυνατόν, προσπαθούν να περάσουν την μπάλα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερικές απρόσμενες, θετικές συνέπειες. Για παράδειγμα, αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει την ομάδα σας για το σκορ ή η σφαίρα να εξοστρακιστεί από έναν άλλο παίκτη και να βρει το δρόμο του στο γκολ. Απλά, όταν η άλλη ομάδα πιστεύει ότι έχετε καταλάβει, όμως, δοκιμάστε ντρίμπλα για το σκορ.

Είναι ζωτικής σημασίας ότι μπορείτε να αναπτύξετε μια καλή αίσθηση του προσανατολισμού στο ποδόσφαιρο. Να είναι σε θέση να δείτε ολόκληρο το παιχνίδι και να έχει καλό προσανατολισμό, ενώ το παιχνίδι είναι δύσκολο. Ξέρεις πού τους αντιπάλους σας και να είναι οι συμπαίκτες, προκειμένου να αποκτήσουν μια καλύτερη προοπτική. Αυτό σας βοηθά επίσης να προγραμματίσετε καλύτερα την επόμενη κίνηση.

Πρακτική χρησιμοποιώντας το αδύναμο πόδι. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με κλωτσάει την μπάλα στον τοίχο ή με την ομάδα σας. Για ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, πρέπει όλοι στην ομάδα να χωριστεί σε δύο ομάδες. Ο μόνος κανόνας είναι ότι όλα τα ντρίμπλα και τα γυρίσματα πρέπει να γίνει με το αδύναμο πόδι. Με την άσκηση με το αδύναμο πόδι, σύντομα θα είναι σε θέση να πυροβολήσει, όπως εξίσου καλά με το αδύναμο πόδι σας ισχυρότερη πόδι.

Αν θέλετε να είναι καλύτερη στο να παίζει ποδόσφαιρο, τότε θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τις συμβουλές που παρέχονται και να συνεχίσει να μάθετε περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι. Θα πρέπει να ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις, καθώς υπάρχουν πολλά να μάθω. Το αν θα γίνει το επόμενο αστέρι ή απλά να μάθουν και να παίξουν για διασκέδαση, το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο άθλημα.