Δονητησ

Το άσθμα Δεν Είναι για Γέλια: Πώς Να τον Έλεγχο Αυτό το Σοβαρό Πρόβλημα

Θα πρέπει να πάρετε το άσθμα σας πολύ σοβαρά. Απλά να κάθομαι και να αφήσει τα συμπτώματά σας επιδεινώνονται είναι το χειρότερο πράγμα που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας. Αυτό το άρθρο περιέχει πολλές απλές, εύκολες συμβουλές που μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει τα συμπτώματα και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μια ενεργή προσέγγιση για την επίλυση του άσθματος που σχετίζονται με προβλήματα.

Θα πρέπει να μείνετε στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο όταν είναι υγρό έξω ή όταν υπάρχει πολύ γύρη στον αέρα. Η υγρασία και η γύρη θα καταστήσει δύσκολο για σας να αναπνεύσει. Αν πρέπει να βγείτε έξω, μπορείτε να φορέσετε μια μάσκα πάνω από τη μύτη και το στόμα.

Μια ουγγιά της πρόληψης πάει στη μάχη με το άσθμα. Το άσθμα είναι ένας μηχανισμός άμυνας στο σώμα σας, βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας δεν έναυσμα αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε να μπορείτε να αποφευχθεί η οξεία κρίση άσθματος. Ο γιατρός σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια συντήρησης φάρμακα θα είναι καλύτερο για σας τον τύπο του άσθματος.

Μια μεγάλη άκρη που μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει το άσθμα σας είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε σωστά, χρησιμοποιώντας τη συσκευή εισπνοών σας. Πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τη συσκευή εισπνοών σωστά, επειδή παίρνουν βαθιές αναπνοές. Προκειμένου το φάρμακο να λειτουργήσει, θα πρέπει να εισπνέετε βαθιά όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή εισπνοών σας.

Μια μεγάλη άκρη που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το άσθμα σας είναι να μάθετε πώς να κρατήσει τα επίπεδα του άγχους σας υπό έλεγχο. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που μπορεί να προκαλέσουν άσθμα και το στρες είναι ένας από αυτούς. Μαθαίνοντας πώς να διαχειριστείτε το άγχος σας θα επίσης να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το άσθμα σας.

Για την πρόληψη ξαφνικές επιθέσεις δουλειά για να μάθετε ωθήσεις σας. Μετά την επίθεση, κάνει μια σημείωση σχετικά με το περιβάλλον σας. Στο χρόνο που θα πρέπει να αρχίσει να δείτε τα πρότυπα και να είναι προετοιμασμένοι για περιβαλλοντικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα για σας. Αυτό θα βοηθήσει να περιορίσει την επίδραση του άσθματος έχει στην καθημερινή σας ζωή.

Περιορίζεται η επαφή με τα ζώα, ειδικά τα μακριά μαλλιά εσωτερική/υπαίθρια κατοικίδια ζώα. Πολλοί άνθρωποι με άσθμα υποφέρουν επίσης από διαγνωστεί ή αδιάγνωστες τρίχες ζώων αλλεργιών. Ακόμα και αν δεν είστε αλλεργικοί στο τρίχωμα των ζώων ή το τρίχωμα, μακριά μαλλιά ζώα που περνούν το χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, θα παρακολουθείτε στην βρωμιά και τη σκόνη που μπορεί να προκαλέσει μια επίθεση άσθματος ή αλλιώς να επιδεινώσει τα συμπτώματα του άσθματος.

Εάν ο γιατρός σας συνταγογραφήσει ένα προληπτικό φάρμακο, να το χρησιμοποιήσετε! Εξετάστε την προληπτική συσκευή εισπνοών να είναι μέρος της καθημερινής σας φαρμακευτική αγωγή, όπως και κάθε άλλο φάρμακο. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή εισπνοών, το φάρμακο περιέχει μπορώ να σε βοηθήσω. Συν, εάν ο γιατρός σας δεν μπορεί να εμπιστευτεί, να πάρετε τα φάρμακα, δεν μπορούν να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το άσθμα σας.

Κρατήστε τη σκόνη και άλλα σωματίδια από τον αέρα στο σπίτι σας. Αυτό δεν θα μειώσει μόνο την οξεία κρίση άσθματος, αλλά επίσης να σας βοηθήσει να αναπνέουν ευκολότερα. Επιπλέον για το πασπάλισμα σε τακτική βάση, μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα φίλτρο αέρα, το οποίο συνεχώς χάλια τα σωματίδια σκόνης από τον αέρα.

Κρατήστε ένα ημερολόγιο άσθμα να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις ουσίες που προκαλέσει επιθέσεις ή να επιδεινώσουν τα συμπτώματα. Σε αυτό το ημερολόγιο, μπορείτε να παρακολουθείτε τα τρόφιμα και τις δραστηριότητες για να σας βοηθήσει να εντοπίσει τα στοιχεία εκείνα που προκαλούν κρίσεις άσθματος. Το άσθμα σας ημερολόγιο είναι επίσης ευεργετικό κατά την εργασία με το γιατρό σας σχετικά με το μακροπρόθεσμο σχέδιο διαχείρισης.

Επικεντρωθεί στις τεχνικές αναπνοής για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα το άσθμα. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να αναπνέει γρήγορα, αλλά ελαφρώς γιατί φαίνεται ότι δεν μπορεί να πάρει αρκετό αέρα στους πνεύμονές σας. Εστίαση στις παίρνοντας βαθιές ανάσες από το διάφραγμα σας για να μεγιστοποιήσετε την ποσότητα του οξυγόνου που λαμβάνετε και να μειώσει την ξαφνική φλεγμονή του άσθματος.

Έμφαση στην αναπνοή από τη μύτη σας για να μειώσει την απώλεια υπερβολικό διοξείδιο του άνθρακα, ειδικά κατά τη διάρκεια επίπονες δραστηριότητες. Αναπνοή από το στόμα μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική μείωση επιπέδων του διοξειδίου του άνθρακα, κάνοντας airways πιο επιρρεπείς σε συρρίκνωση. Αναπνοή από τη μύτη σας κρατά επίπεδα πιο σταθερό, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να διαχειριστείτε το άσθμα σας.

Με το άσθμα, είναι μια καλή ιδέα να έχουν τα κατοικίδια ζώα. Πολλοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στο τρίχωμα ζώων σε κατοικίδια ζώα ” γούνα. Το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να έχουν, επίσης, τη βρωμιά και τη σκόνη που είναι παγιδευμένοι στη γούνα. Εάν έχετε ένα κατοικίδιο ζώο, να το δοκιμάσετε για να βεβαιωθείτε ότι είναι λούζονται συχνά. Τα κατοικίδια ζώα θα πρέπει να είναι λουσμένο μία φορά την εβδομάδα.

Αν έχετε άσθμα, προβλήματα, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε ένα εμβόλιο για τη γρίπη κάθε χρόνο. Αν και αυτό έχει άμεση επίδραση στο άσθμα, την πρόληψη της γρίπης είναι προς το συμφέρον σας. Οι λοιμώξεις του αναπνευστικού είναι πιο επιβαρυντική, πιο εξουθενωτική και πιο δύσκολο να ταρακουνήσει για τους πάσχοντες από άσθμα. Μένει ελεύθερος από τη γρίπη μπορεί να σώσει πολλή ταλαιπωρία.

Προσπαθήστε να εντοπίζουν καταστάσεις που προκαλούν το άσθμα επιθέσεις και την αποφυγή τους. Μερικοί άνθρωποι τείνουν να έχουν αισθητή ερεθίσματα, όπως πολύ ενθουσιασμό, αλλεργικές αντιδράσεις, που προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα ή αλλαγή του περιβάλλοντος. Αν μπορείτε να αναγνωρίσετε μερικά από ωθήσεις σας, προσπαθήστε να αποφύγετε να διαχειριστείτε το άσθμα σας.

Είναι σημαντικό να αποφύγετε περιοχές με πολύ κρύο αέρα. Ο κρύος αέρας είναι πολύ δύσκολο, και μπορεί να σας αφήσει λαχανιάσει κατά καιρούς. Έτσι, αν έχετε άσθμα, βεβαιωθείτε ότι αυτό έχει ληφθεί υπόψη όταν σχεδιάζετε διακοπές ή ταξίδια με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Η άσκηση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε αν έχετε άσθμα. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και να δώσει στους μυς σας μια προπόνηση. Αυτό θα επιτρέψει στο σώμα σας το χρόνο να προσαρμοστεί και να αναπτύξει την ικανότητα να μειώνει τα συμπτώματα του άσθματος.

Αν και το άσθμα είναι επί του παρόντος δεν είναι ιάσιμη, τα περισσότερα από τα συμπτώματα μπορούν να ανακουφιστούν. Αν είστε ένας από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που υποφέρουν από άσθμα που διαπιστώσετε ότι το φάρμακο δεν είναι αρκετά, σίγουρα θα πρέπει να εφαρμόσετε αυτές τις μεθόδους για να βελτιώσει τα συμπτώματα και την πρόληψη του άσθματος από την περιορίζουν από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας.