Δονητεσ Μεγαλοι

Συμβουλές Για το Πώς Να αμφισβητήσει Ανακριβείς Πληροφορίες Στην Πιστωτική Έκθεσή Σας

Πιστωτική επισκευή είναι μια ιδέα που πρέπει να προσεγγιστεί με τη σωστή νοοτροπία. Εάν η πιστωτική σας είναι σε ένα χάος που μάλλον αισθάνονται αρκετά αρνητικό. Για να αισθάνονται πιο θετική, διαβάστε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο και την αποφασιστικότητα να τα δοκιμάσετε.

Αυτό που πληγώνει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας; Όταν την επιδιόρθωση της πιστωτικής σας, ρίξτε μια ματιά στο έκθεσή σας πιστωτικών και να μάθετε σε τι βλάπτει την πιστωτική σας. Είναι καθυστερημένες πληρωμές, πιστωτικές κάρτες, λογαριασμούς συλλογή; Το έργο για να πάρει αυτά τα πράγματα ληφθεί μέριμνα φροντίστε να μην επαναλάβετε τα λάθη αυτά και πάλι.

Να είναι δύσπιστοι όσον αφορά τους οργανισμούς συλλογής που προσπαθούν να μιλήσουμε πάνω σας και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Οι οργανισμοί που είναι απάτες θα προσπαθήσει να κρατήσει την ισορροπία με συνεχώς να μιλάτε χωρίς να έχετε οποιαδήποτε γεγονότα. Αν δεν απαντάνε στις ερωτήσεις σας και να σας απειλεί, και πες τους να επικοινωνήσουν μαζί σας μόνο γραπτώς.

Μια σημαντική συμβουλή για να εξετάσει, όταν εργάζονται για να επισκευάσει το πιστωτικό σας είναι να είναι σίγουρος για την πρόκληση τίποτα στην πιστωτική έκθεσή σας, που μπορεί να μην είναι ακριβής ή απολύτως ακριβείς. Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις πληροφορίες που έχει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα για να ανταποκριθεί σας απαίτηση μετά την υποβολή της. Το κακό σημάδι, τελικά, θα πρέπει να εξαλειφθούν, αν η επιχείρηση αδυνατεί να ανταποκριθεί σας απαίτηση.

Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα, την προστασία της πιστωτικής σας και να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, καλύτερα από το να πληρώνουν μακριά στο ακέραιο κάθε μήνα. Αν τα πληρώσει κάθε μήνα, γενικά δεν θα κερδίσουν το ενδιαφέρον για τις αγορές σας, ώστε να πληρώνετε μόνο αυτό το στοιχείο στην πραγματικότητα το κόστος στο κατάστημα. Επίσης, μεταφέρουν πάνω από τα υπόλοιπα μπορεί να αυξήσει την APR, που σημαίνει ότι θα πληρώσει ακόμη πιο ενδιαφέρον με την πάροδο του χρόνου.

Αν βρείτε τον εαυτό σας βαθιά σε μια πιστωτική κρίση και να έρθουν σε επαφή με συλλέκτες χρέους, κρατήστε την ψυχραιμία σας και να θυμάστε ότι οι συλλέκτες έχουν νομική υποχρέωση να επαληθεύσουν την εγκυρότητα των χρεών θέλουν να πληρώσουν. Είστε απολύτως το δικαίωμα να απαιτήσει την απόδειξη της υποχρέωση, πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε πληρωμής.

Από το ισχύον πτωχευτικό δίκαιο εντολές που μπορείτε να αποκτήσετε πιστωτική παροχή συμβουλών από μια οργάνωση η οποία είναι εγκεκριμένα από την κυβέρνηση εντός έξι μηνών πριν από την αίτηση πτώχευσης ανακούφιση, είναι σημαντικό να ξέρετε πού μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια λίστα αυτών των εγκεκριμένων οργανισμών. Μπορείτε να δείτε αυτούς οργάνωση σε ένα κράτος-από-κράτος κατάλογο σχετικά με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ιστοσελίδα του, υπό τις ΗΠΑ, Διαχειριστής του Προγράμματος.

Εάν προσπαθείτε να επισκευάσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, μην φοβάστε να ανοίξετε νέους λογαριασμούς που πληρούν τις προϋποθέσεις για. Το άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού, όπως μια πιστωτική κάρτα, και στη συνέχεια η διατήρηση της καλής κατάστασης του λογαριασμού δείχνει πιστωτές που προσπαθείτε να μετακινήσετε προς τα εμπρός. Αν το μόνο λογαριασμούς στην πιστωτική έκθεσή σας είναι σε κακή στάση, φυσικά, η βαθμολογία σας θα είναι χαμηλότερη.

Όταν θέλετε να ξαναχτίσουν την πιστωτική σας, να λάβει μια στενή ματιά σε κάθε αρνητικές εκθέσεις που βλάπτουν την πιστωτική σας. Μπορεί να είναι πολύ πιθανό να τα σφάλματα ή λάθη που μπορεί να αφαιρεθεί.

Εάν έχετε ένα σπίτι ή κάποιο είδος των εξασφαλίσεων και μπορεί να πάρει ένα δάνειο που είναι μέσα σε ένα κανονικό επιτόκιο μπορεί να θέλετε να εξετάσει ένα δάνειο εξυγίανσης του χρέους. Αυτό μπορεί να μειώσει τους λογαριασμούς σας σε μια μηνιαία πληρωμή και να σας βοηθήσει να αρχίσει τη μείωση του χρέους πιστωτικών καρτών σας και άλλα χρέη που φέρνουν κάτω από τα πιστωτικά αποτελέσματά σας.

Ελέγξτε την πιστωτική σας έκθεση συχνά. Ακόμα και αν δεν έχετε την κακή πίστωση, λόγω παραλείψεις ή πτώχευσης, μπορεί να υπάρχουν σφάλματα σε αυτό που δεν είναι δικό σου λάθος. Μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά γνωρίζοντας τι είναι η αναφορά σας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιούς πιστωτικής. Συνιστάται να ελέγξετε την πιστωτική έκθεσή σας, τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Βεβαιωθείτε ότι σας μηνιαία πιστωτική κάρτα καταστάσεις για την ακρίβεια. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να δυνητικά να πιάσει τα λάθη που θα μπορούσαν αλλιώς να τεκμηριώνονται από τα πρακτορεία αναφοράς πίστωσης, που τους καθιστά πιο δύσκολο να επιλυθεί. Αν βρείτε ένα σφάλμα σε μια μηνιαία δήλωση, καλέστε αμέσως την εταιρεία της πιστωτικής κάρτας για να έχουν διορθωθεί.

Όταν μπορείτε να πάρετε το μηνιαίο λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας, ελέγξτε για να δείτε αν υπάρχουν τυχόν λάθη. Αν τα εν λόγω τέλη είναι παρόντες, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία της πιστωτικής κάρτας αμέσως για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Αναλάβετε το χρέος σας κατάσταση. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να εξοφλήσει όλα τα χρέη σας σε ένα χρόνο, από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις. Κοιτάξτε τους λογαριασμούς σας με τα υψηλά επιτόκια και να προσπαθήσει να πάρει εκείνες που καταβάλλονται από την πρώτη. Τα υψηλά επιτόκια μπορεί να προκαλέσει το χρέος σου να συσσωρεύονται γρήγορα.

Σιγουρευτείτε για να χρεώσει μόνο πράγματα που έχετε ήδη στον προϋπολογισμό, όπως μπορείτε να αρχίσει την ανοικοδόμηση της πιστωτικής σας. Φόρτιση αντικείμενα, όπως ένα λογαριασμό υπηρεσιών κοινής ωφελείας, ψώνια, ή φυσικού αερίου για το αυτοκίνητο είναι μια μεγάλη χρήση της πιστωτικής σας, γιατί δεν θα καταλήξεις υπερφόρτωση παρελθόν του προϋπολογισμού σας. Μεταφορά των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή του μπιλ χρησιμότητας πάνω να πληρώνουν το λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας παίρνει το όφελος του νομοσχεδίου θα πληρώνει ούτως ή άλλως.

Πιστωτική επισκευή απαιτεί χρόνο και αφοσίωση. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να επισκευάσει την πιστοληπτική τους και ακόμη και να αποπληρώσουν το χρέος τους εντελώς τελικά. Δοκιμάστε τις συμβουλές που προτείνεται εδώ, είστε βέβαιοι να αισθάνονται λίγο πιο θετικά, όπως μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα που αυτό επιφέρει.