Γατεσ Τιμεσ Pet Shop

Παραγωγή μολύβδου Επιτυχία Είναι στο χέρι Σας!

Μόλυβδος γενιάς είναι στο μυαλό σας και σήμερα είναι η μέρα που θέλετε να κυριαρχήσει μία φορά και για όλα. Θα πρέπει να μάθετε όλων μπορείτε για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να κάνετε αυτό το έργο για σας. Αυτό το άρθρο είναι το πρώτο βήμα προς την πορεία για την μεγάλη επιτυχία, τόσο για να διαβάσετε.

Χρησιμοποιούν τα social media ως ένα εργαλείο παραγωγής μολύβδου. Στα social media, θα πρέπει όχι μόνο να οικοδομήσουμε μια παρουσία, θα πρέπει επίσης να οικοδομήσουμε μια κοινότητα. Είναι μια ευκαιρία για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης που θα οδηγήσει σε όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται το δρόμο σας. Μην το κοιτάς το προφανές κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης κανάλια. Σκεφτείτε όλα αυτά.

Πηγαίνετε σε εκδηλώσεις δικτύωσης στην κοινότητά σας. Οδηγήσει γενιάς δεν είναι μόνο για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφημίσεις, και τα social media. Είναι, επίσης, για να πάρει την προσωπική και άμεση επικοινωνία. Hit όπως πολλοί εκδηλώσεις δικτύωσης που μπορείτε, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με το κοινό-στόχο σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την παραγωγή των μολύβδων.

Να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο. Οδηγήσει γενιάς στηρίζεται πολύ στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με το προϊόν ή την υπηρεσία. Smart στοχευμένο περιεχόμενο, κάνει πολλά για να σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί. Το κοινό-στόχο σας θα είναι πιο πιθανό να κάνουν επιχειρήσεις με σας αν νιώσουν ότι προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία και ότι νομίμως φροντίδα.

Προσκαλέστε τους πιθανούς πελάτες να επιλέξουν να ενταχθούν κοινότητά σας στην ιστοσελίδα σας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο πολλές τοποθεσία web browsers θα κάνουν την απόφαση για την παροχή e-mail τους. Βεβαιωθείτε, όμως, ότι έχεις το σχετικό περιεχόμενο για να μοιραστείτε μαζί τους στη συνέχεια. Νομίζω ότι για την ανάπτυξη ένα ενημερωτικό δελτίο ή μια σειρά από συμβουλές για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σας ανταμείψει για την τρέχουσα πιστούς πελάτες για την παροχή σας οδηγεί. Ένας τρόπος ότι πολλές εταιρείες το κάνουν αυτό είναι με την προσφορά τους υφιστάμενους πελάτες παραπομπή ανταμοιβές. Αυτές οι ανταμοιβές τρέξει από το μέλλον εκπτώσεις σε μετρητά πίσω. Αυτό μπορεί να είναι πολύ φθηνότερα σε μακροπρόθεσμη βάση από ό, τι οποιαδήποτε μορφή της παραδοσιακής διαφήμισης.

Να αναλύσετε τους αριθμούς γύρω από την παραγωγή μολύβδου. Το βρίσκεις διαρκεί πολλές ώρες, για να ανακαλύψετε τα πιθανά στοιχεία; Είναι αυτά τα στοιχεία τα προσόντα ή μάλλον αδύναμη; Μετρήστε το χρόνο που έχετε σε σχέση με την τιμή μετατροπής. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσει το οποίο τακτική σας δώσει την καλύτερη απόδοση στην επένδυσή σας.

Μιλάμε για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε σχετικούς κλάδους. Μπορεί να είναι πρόθυμοι να μοιραστούν οδηγεί, με την αποστολή τους πελάτες σας. Για παράδειγμα, αν έχετε ένα κατάστημα όπου μπορείτε να πωλούν τα μπαλόνια, να μιλάει σε ένα ανθοπωλείο για μια κοινοπραξία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρει αποτέλεσμα από μια άλλη επιχείρηση.

Πόρτα να χτυπήσει είναι πάντα μια επιλογή, ώστε να μην το αποκλείσουμε. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αν η επιχείρησή σας είναι B2B. Επισκεφθείτε τις επιχειρήσεις και να τους ζητήσει σχετικά με το ποιος είναι σήμερα χρησιμοποιούν για ό, τι πουλάτε, στη συνέχεια, να τους αφήσουμε να ξέρω γιατί είσαι η καλύτερη επιλογή. Αφήστε μερικά υλικά πίσω και να προχωρήσουμε στην επόμενη θέση.

Κάνουμε το χρόνο για την παραγωγή μολύβδου κάθε μέρα. Ακόμα και μισή ώρα την ημέρα μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική. Όπως τα περισσότερα πράγματα, κτίριο, τις συνήθειες που είναι η πιο σημαντική πτυχή της επιτυχημένη παραγωγή μολύβδου. Αν το κάνεις καθημερινά, θα βρείτε να γίνει πιο αποτελεσματικό στο να δημιουργεί δυνητικούς πελάτες προσόντα.

Πολλούς ανθρώπους να ξεχνούν το LinkedIn, όταν πρόκειται για τη δικτύωση και την παραγωγή μολύβδου. Αυτοί επικεντρώνονται περισσότερο σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά, αν ήξερες ότι τα ποσοστά μετατροπής ήταν πολύ καλύτερα εντός LinkedIn δίκτυα που έχουν διατυπωθεί, δεν θα πρέπει να περιμένουν για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία. Χρησιμοποιούν το LinkedIn για να σας βοηθήσει να πάρετε νέα στοιχεία!

Χρήση στόχευση για να πάρει την πιο υποσχόμενη εκλογικές περιφέρειες. Να generic οδηγεί είναι καλό, αν το μόνο που θέλετε να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα. Θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία αν το έργο για τη δημιουργία στοχοθετημένη οδηγεί.

Χρήση ευαίσθητη στιγμή προσφέρει για να δημιουργήσετε πιο πολύτιμο οδηγεί για την επιχείρησή σας. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι συνήθως θέλουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν, θα είναι πιο πιθανό να εγγραφείτε αν γνωρίζουν την προσφορά για να εξαφανιστούν. Μείνετε πιστοί στο λόγο σου και να διαλύσει την προσφορά σε ορισμένη προθεσμία, τότε μετράνε το νέο σας οδηγεί!

Πάντα γκάρνερ συνδρομές από την επιχείρησή σας blog επιχειρήσεων. Όταν οι αναγνώστες σας για να εγγραφείτε στο blog σας, θα πάρετε μια περιστασιακή υπενθύμιση για να έρθει να διαβάσετε και να μοιραστείτε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε επιπλέον οδηγεί από τους υπάρχοντες πελάτες. Το Blogging είναι μια ποικιλόμορφη εργαλείο για τη δημιουργία οδηγεί, συχνά παραβλέπεται από πολλούς.

Αν θέλετε την ιστοσελίδα σας για να δημιουργήσει οδηγεί, πρέπει να πούμε καθαρά οι άνθρωποι, τι περιμένεις να κάνουν. Θέλετε να εγγραφείτε για ένα ενημερωτικό δελτίο; Βεβαιωθείτε ότι η φόρμα εγγραφής είναι κοντά στην κορυφή της σελίδας και είναι προφανές ότι ο τρόπος για να το πράξουν.

Μπορεί να δουλεύεις σε webinars, σεμινάρια ή δωρεάν εργαλεία και δημοτικότητα για την επιχείρησή σας; Εάν μπορείτε να παρέχετε αυτό το είδος των πληροφοριών που σχετίζονται με εξειδικευμένες σας, τότε οι άνθρωποι θα εγγραφείτε. Όταν το κάνουν, θα πρέπει τα στοιχεία επικοινωνίας τους ως ένα νέο στοιχείο, και φυσικά αυτό είναι στοχευμένες, εξειδικευμένες συγκεκριμένων επαφή.

Να πω ευχαριστώ σε σας προσπάθειες μάρκετινγκ. Αν κάποιος συμπληρώνει μια φόρμα, μια ρυθμίσετε το email που στέλνει τους ευχαριστώ. Αν ένα άτομο επαφές σας άμεσα για περισσότερες πληροφορίες, αμέσως να τους δώσει μια λεκτική ευχαριστώ. Ευχαριστώ πηγαίνει μια μακρά τρόπος για την οικοδόμηση γρήγορη εμπιστοσύνη, και αυτό σημαίνει ένα ισχυρότερο στοιχείο.

Προκειμένου να ενισχύσει την επιχείρησή σας, διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν περισσότερα για να το κάνετε τώρα. Το σχέδιο που σας lead generation στρατηγική και να είστε βέβαιος να ακολουθήσει τα όνειρά σας. Αν μπορείτε να μείνετε σε καλό δρόμο, την επιτυχία και τα κέρδη θα είναι δική σας για να καρπωθούν σε καμία περίπτωση δεν σε όλα.