Γατεσ Ιμαλαιων Τιμεσ

Σε όλες τις Ερωτήσεις Σας Σχετικά με την Ασφάλιση Υγείας Θα πρέπει Να Απαντηθεί

Εάν είχατε ποτέ οποιαδήποτε προβλήματα υγείας, ξέρεις πόσο σημαντική είναι η καλή ασφάλισης υγείας μπορεί να είναι. Είναι σημαντικό για την οικονομική σας ασφάλεια για να βεβαιωθείτε ότι είστε καλυμμένοι. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε τι είδους πράγματα που πρέπει να κοιτάξει έξω για όταν έχουμε να κάνουμε με ασφάλισης υγείας.

Όταν ψάχνετε για οικονομικά προσιτή ασφάλιση βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε τα αποσπάσματα από όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Κάθε πάροχος έχει διαφορετικές τιμές ανάλογα με το ιστορικό σας. Το καλύτερο στοίχημά σας για να εξασφαλίσει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα περισσότερα χρήματα είναι να συγκρίνουν τις τιμές. Με αυτό που είπε, βεβαιωθείτε ότι είστε άνετα με την επιλογή που κάνετε και το είδος της κάλυψης που μπορείτε να αποκτήσετε.

Αν ψάχνετε σε προσωπική ασφάλιση υγείας, ορισμένες εταιρείες θα σας επιτρέψει να πάρετε μια “ελεύθερη ματιά” ή ένα “test drive” της κάλυψης. Τι αυτό σημαίνει είναι ότι θα έχετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα για να δοκιμάσετε την ασφαλιστική αυτόν τον τρόπο θα κατανοήσουμε πλήρως την κάλυψη. Μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Ασφάλισης υγείας δεν μπορεί να καλύψει πλήρως το κόστος του ελέγχου των γεννήσεων ή γυναίκα επισκέψεις με το γιατρό σας. Μια εναλλακτική λύση σε μια τακτική γυναικολόγος είναι planned Parenthood, η οποία προσφέρει εξετάσεις, συμβουλευτική και έλεγχος των γεννήσεων σε μια αναλογική κλίμακα, που σημαίνει ότι το ποσό που χρεώνεται βασίζεται στην ικανότητά σας να πληρώσετε. County κέντρα υγείας μπορούν να προσφέρουν επίσης αυτές τις υπηρεσίες.

Ομάδα ασφάλισης υγείας είναι γενικά λιγότερο ακριβά από την αγορά κάλυψη για τη δική σας. Αν είστε αυτοαπασχολούμενος, αναζήτηση γύρω και να δούμε αν υπάρχουν τα σχέδια της ομάδας σας θα μπορούσε να πέσει κάτω. Ελέγξτε με αποφοίτων ενώσεις, σωματεία και συνδικαλιστικές ομάδες για να δούμε αν προσφέρουν τα σχέδια της ομάδας κάτω από την ομπρέλα.

Να είστε ρεαλιστές με το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης. Αν ξέρεις ότι μπορεί να έχουν δυσκολία να καταβάλουν μιας πολιτικής υγείας, μπορεί να θέλετε να επιλέξουν για το χαμηλότερο κόστος. Ενώ δεν μπορεί να προσφέρει τόσα κάλυψη, είναι καλύτερα από το να έχεις την ασφαλιστική σας lapse, επειδή δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά για να πληρώσετε τα ασφάλιστρά σας.

Σκεφτείτε το άνοιγμα ένα λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε ως ένα λογαριασμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τις πληρωμές σας, συν-πληρώνει και ατελειών που ισχύουν για την ασφάλιση υγείας σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πληρώσει για τα πράγματα, που δεν καλύπτονται στο πλαίσιο της πολιτικής, όπως συνταγές, γυαλιά και τους φακούς επαφής.

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι διαβάζετε την πολιτική ασφάλισης υγείας που σκέφτεστε να κάνετε, μην διστάσετε να τα διαβάσει κάποιος άλλος. Δεν θέλετε να εκπλαγείτε κάτω από το δρόμο, όταν μπορείτε να μάθετε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να καλύπτονται και θα πρέπει να το πληρώσει από την τσέπη του.

Πάρτε το χρόνο σας όταν ψώνια για ένα νέο σχέδιο ασφάλισης υγείας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να βιαστούμε αυτή την απόφαση. Θα μπορούσε να κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στο μέλλον αν βιαστούμε να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα που είναι σωστό για εσάς και την οικογένειά σας.

Θα πρέπει να επανεξετάζει περιοδικά την υγειονομική περίθαλψη καλύψεις του εργοδότη σας, ειδικά αν η εταιρεία σας έχει αλλάξει ασφαλιστές υγείας με την πάροδο των ετών. Συχνά, οι καλύψεις θα έχουν αλλάξει στο τρόπο που θα έρθει ως μια μεγάλη έκπληξη αν δεν τα γνωρίζουν. Όταν η εταιρεία αλλάζει, διαβάστε την πλήρη περιγραφή του σχεδίου οφέλη προσεκτικά.

Όταν αναζητούν καλή ασφάλιση υγείας, να είστε βέβαιος να κάνετε μια σε απευθείας σύνδεση αναζήτηση πρώτα. Από που αναζητούν καλή ασφαλιστήρια συμβόλαια και τιμές σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να συγκρίνετε τις πολλές πολιτικές side-by-side και να πάρετε μια καλή ιδέα για το ποια θα ταιριάζει στις ανάγκες σας και το πορτοφόλι σας. Επιπλέον, αν έχετε εκπαιδεύσει τον εαυτό σας σχετικά με το τι η χαμηλότερη τιμή ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν, μερικές φορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση για να διαπραγματευτεί μια καλύτερη συμφωνία με την υψηλότερη κατάταξη εταιρεία.

Μην πάρετε το προεπιλεγμένο σχέδιο ασφάλισης υγείας του εργοδότη σας παρέχει, αντί να εξετάσουμε όλες τις επιλογές που σας προσφέρονται και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της οικογένειάς σας. Συγκρίνετε τι θα μπορούσε να πάρει από την υπογραφή για την ιδιωτική ασφάλιση με τις προσφορές σας δίνεται σε ανοικτή εγγραφή του χρόνου – είναι πιθανό να βρουν ένα καλύτερο σχέδιο για το δικό σου!

Όταν πρόκειται για την ασφάλιση υγείας, θα πρέπει πραγματικά να κάνετε έρευνα για το δικό του κράτος. Ασφάλιση μπορεί να διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, έτσι θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει το τι είναι διαθέσιμο στη δική σας περιοχή. Μέρη όπως η Νέα Υόρκη μπορεί να είναι πολύ ακριβά, ενώ άλλες χώρες έχουν πολύ χαμηλότερο κόστος.

Όταν αλλάζετε σε ένα νέο σχέδιο ασφάλισης υγείας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να έχει ένα διαφορετικό δίκτυο από το παλιό σας. Πριν την αλλαγή, να δούμε αν το συνηθισμένο γιατρό και άλλους επαγγελματίες υγείας, είναι ένα μέρος του πιθανά νέα πολιτική του δικτύου. Αν όχι, μπορεί να είστε σε θέση να βρείτε ένα που θα σας επιτρέψει να συνεχίσουμε να τους βλέπουμε. Αν μια αλλαγή είναι να βλέπεις διαφορετικά επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, φροντίστε να σημειώσετε κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες, ώστε τα ιατρικά αρχεία μπορεί να συνδεθεί εύκολα.

Όταν πρόκειται για την επιλογή ένα σχέδιο ασφάλισης υγείας θα πρέπει να είναι σίγουρος για να ελέγξετε τα σχέδια σκέφτεστε να προσδιορίσετε αν ένα γιατρό ή άλλο φορέα παροχής υγείας είστε ευχαριστημένοι με είναι διαθέσιμα υπό τους προκειμένου να κρατήσει αυτή τη σχέση που καλύπτονται. Ορισμένα προγράμματα υγείας περιορίζει σε συγκεκριμένους παρόχους, ώστε να βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός σας ή ο πάροχος είναι στο σχέδιο για την υγεία σας δίκτυο.

Κάνοντας τις σωστές αποφάσεις σχετικά με την υγεία-περίθαλψη μπορεί να σας κρατήσει έξω από τη δια βίου χρέους, πιθανή πτώχευση και, ακόμη και περίπλοκα ιατρικά προβλήματα στο μέλλον. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές που παρέχονται εδώ, ώστε να μπορείτε να πάρετε την καλύτερη κάλυψη για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας, και την προστασία τους από τις αβεβαιότητες της ζωής.