Βοτανα Για Επιμηκυνση Πεουσ

Πώς Να Δημιουργήσετε Μια Ακμάζουσα Οργανικό Κήπο

Οργανική κηπουρική δεν είναι τόσο εύκολο όσο μερικοί μπορεί να σκεφτούν! Υπάρχει πολύ περισσότερο σε αυτό παρά μόνο για το πότισμα μερικούς σπόρους ή σκάψιμο γύρω στο χώμα. Είναι πραγματικά μια μορφή τέχνης. Έχει και απαιτεί πολλές τεχνικές και προϊόντα που απαιτούν ένα πράσινο αντίχειρα, καθώς και σκληρή δουλειά για να επιτευχθεί ένα μεγάλο οργανικό κήπο. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσει με το δικό σας:

Όταν παίρνετε ένα βιολογικό μονοπάτι για να ελέγξει τα ζιζάνια του κήπου, να προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε το έδαφος για να επιτρέψει την υγιή μικρόβια να αναπτυχθούν. Οι γαιοσκώληκες είναι επίσης πολύ σημαντικό για τη βιολογική κηπουρική και θα πρέπει να ενθαρρύνονται να παραμείνουν στο έδαφος. Όταν το έδαφος είναι ανθυγιεινό, δεν είναι τόσο ανθεκτικό σε παράσιτα.

Να είστε βέβαιος να φυτέψουμε φράουλες για τα παιδιά σας και τα εγγόνια μας. Ποτέ φέρουν αυτά είναι ιδιαίτερα ωραία. Τα μικρά παιδιά απολαμβάνουν φρούτα picking τους εαυτούς τους από ένα κήπο. Εξαιτίας αυτού, θα είναι πιο πιθανό να δώσει κάποια βοήθεια στον κήπο σας, αν αισθάνονται σαν να είναι να λάβει κάτι έξω από αυτό.

Το νερό οργανικό κήπο με ομβρίων υδάτων runoffs και συλλέγεται το νερό της βροχής. Το βρόχινο νερό είναι πιο καθαρό και τα καλύτερα για τα φυτά από το σπίτι το νερό της βρύσης, γιατί δεν περιέχουν χημικές ουσίες όπως το χλώριο ή φθόριο. Χρησιμοποιώντας το νερό της βροχής, επίσης, βοηθά στη μείωση τη συνολική χρήση του νερού. Το βρόχινο νερό μπορεί ακόμη και να αποθηκεύονται σε βαρέλια ή δεξαμενές για να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια ξηρών περιόδων.

Κάνοντας το δικό σας κομπόστ για τη βιολογική κηπουρική είναι εξαιρετικά απλό και εύκολο να το κάνουμε. Παρέχει εδάφους από κήπους με πλούσια θρεπτικά συστατικά και κρατά το χώμα δροσερό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα απορρίμματα της κουζίνας, το πριονίδι, το ενυδρείο νερό, καφέ, φύλλα τσαγιού, κουνέλι ή χάμστερ περιττώματα, ένα λεπτό στρώμα του γκαζόν, τα μπαχαρικά και τα τσόφλια στο κομπόστ σας.

Αν είστε σκέψης σχετικά με την καλλιέργεια το δικό σας βιολογικό κήπο, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσει κρατώντας ένα κομμάτι του ακινήτου σας υπανάπτυκτη, με τον τρόπο αυτό την άγρια ζωή μπορεί να ανθίσει. Ορισμένα άγρια ζωή μπορεί να είναι καλό για ένα οργανικό κήπο του * τα πουλιά και τα έντομα μπορούν να βοηθήσουν τα φυτά σας να αναπαράγει και να είναι τόσο υγιή, όπως μπορεί να είναι!

Ένα από τα προβλήματα που οι άνθρωποι όταν προσπαθούν να αναπτυχθούν οργανικά φυτά σε εσωτερικούς χώρους είναι η έλλειψη του φυσικού φωτός. Αν θέλετε τα φυτά εσωτερικού χώρου, επιλέξτε δείγματα που μπορεί να αναπτυχθεί σε σχετικά σκοτεινούς χώρους. Αν θέλετε να αναπτυχθεί ένα φυτό το οποίο απαιτεί κάτι περισσότερο από το φως, μπορείτε να επενδύσετε σε grow φώτα.

Είναι σημαντικό να περιστρέψετε τα οργανικά φυτά τακτικά, όταν προσπαθείτε να αναπτυχθεί ένα εσωτερικό κήπο. Φυτά λυγίσει προς το μέρος όπου μια πηγή φωτός. Εάν δεν θέλετε να περιστρέψετε τα φυτά σας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα λυγίσει προς τη μία πλευρά, η οποία θα περιορίσει την ποσότητα των λαχανικών που αναπτύσσονται στα φυτά.

Οργανώστε κηπουρικής σας, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε αποτελεσματικά. Σπαταλάτε το χρόνο σας, βρίσκοντας τα εργαλεία είναι αναποτελεσματική κηπουρική. Κρατήστε τα εργαλεία σας καλά διατηρημένα και φυλαγμένα σε μια καθορισμένη θέση. Έτσι, μπορείτε πάντα να ξέρετε πού είναι και είναι έτοιμο για χρήση όταν το χρειάζεστε. Φορούν παντελόνια με πολλές τσέπες ή να χρησιμοποιήσετε μια ζώνη εργαλείων.

Έτσι, οργανική κηπουρική είναι πολλά περισσότερα που πέφτει σπόρους στο έδαφος. Χρειάζεται ικανότητα και σκληρή δουλειά έξω. Χωρίς αμφιβολία, θέλετε να απολαύσετε τους καρπούς της σκληρής εργασίας! Χρησιμοποιήστε το εύχρηστο παραπάνω συμβουλές για να σας βοηθήσει να πάρετε την πιο έξω από την κηπουρική το φυσικό τρόπο!