Βοιωτικα Νεα

Θέλετε Κάτι Πιο Υγιεινό Από Το Κατάστημα-Αγόρασε Χυμούς; Δοκιμάστε Να Κάνετε Το Δικό Σας Χυμό!

Χρησιμοποιώντας τον αποχυμωτή για να κάνουν φρέσκα φρούτα ή χυμούς λαχανικών την ημέρα μπορεί να είναι μια θαυμάσια προσθήκη σε σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξεκινούν την παρασκευή χυμού αναφέρουν ότι έχουν περισσότερη ενέργεια, να αισθάνονται καλύτερα και ακόμη και να χάσετε βάρος. Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για να σας βοηθήσει να πάρετε περισσότερα από αυτό.

Εάν πρόκειται να αποθηκεύσετε το χυμό που έχετε κάνει στον εαυτό σας, θα πρέπει να το κάνουμε σωστά. Επιλέξτε ένα δοχείο που είναι αεροστεγής και να προσθέσετε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού πριν το βάλετε στο ψυγείο. Η ετικέτα χυμού, ώστε να θυμάσαι τι πίνετε, και να απολαύσετε!

Το καλύτερο μέρος για να βρείτε τα πιο φρέσκα προϊόντα για την παρασκευή χυμού σε εξαιρετικές τιμές είναι σε ένα τοπικό αγρότη αγορά. Συχνά, οργανώνονται μία φορά την εβδομάδα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο μήνες, και θα βρείτε τα πάντα που πωλούνται σε ένα αγρόκτημα, όπως κρέας, αυγά, γαλακτοκομικά, αρτοσκευάσματα, κονσέρβες, και τους ΤΌΝΟΥΣ φρέσκα φρούτα και λαχανικά!

Όταν juicing φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι, μπάλα τα φύλλα μαζί. Αν σχηματίσετε το φυτικό φύλλα σε μια μπάλα, σαν τσαλακωμένο χαρτί, για παράδειγμα, θα δώσει μια πιο στερεή μάζα για το juicer για να εργαστεί με. Αυτό θα αποτρέψει μικρά κομμάτια τα φύλλα από την παρουσίαση στο χυμό και επηρεάζουν τη συνοχή.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να αποθηκεύσετε το χυμό σας μετά το κάνετε, φροντίστε να το αποθηκεύσετε σε ένα εντελώς αεροστεγές δοχείο. Αφήνοντας τον αέρα να πάρει σε αυτό, θα ξεκινήσει μια διαδικασία, η οποία διασπά τα θρεπτικά συστατικά του χυμού, αφήνοντας ένα νόστιμο, αλλά άδειο ποτό που δεν θα σας παρέχει με τα υγιή οφέλη που έψαχνες στην πρώτη θέση.

Η καλύτερη στιγμή για να χυμού είναι το πρώτο πράγμα το πρωί, όταν έχετε άδειο στομάχι. Το σώμα σας μπορεί να αφομοιώσει πλήρως και να αφομοιώσει το χυμό, επειδή δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο για να ανταγωνιστεί με. Μέσα σε 30 λεπτά τα θρεπτικά συστατικά θα είναι πλήρως απορροφηθεί από το αίμα.

Όταν κάνετε το δικό σας χυμό, τα καλύτερα λαχανικά για να χρησιμοποιήσετε να είναι βιολογικά λαχανικά. Χρησιμοποιώντας βιολογικά λαχανικά, μεγιστοποιώντας τα οφέλη του χυμού. Όταν μη-βιολογικά λαχανικά που χρησιμοποιούνται, προσθέτετε ανθυγιεινά φυτοφάρμακα και χημικές ουσίες σε ένα κατά τα άλλα υγιές ποτό, η οποία εξαντλεί τα οφέλη από τη δημιουργία του δικού σας χυμό.

Αν θέλετε να το χυμό, ενώ έγκυος, ρωτήστε το γιατρό σας για τα φρούτα, τα λαχανικά, και άλλα καρυκεύματα και τα πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι υγιεινό για το μωρό σας, πάρα πολύ. Για παράδειγμα, υπάρχουν ορισμένα βότανα που βρίσκονται συχνά σε τσάι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αυτόματη αποβολή! Διπλός έλεγχος για να βεβαιωθείτε ότι, τι να το καταπιούν, είναι εντάξει.

Γιατί να μην δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μερικούς σπόρους σε σας τους χυμούς του; Το κέλυφος ανάλατοι ηλιόσποροι, σπόροι λιναριού, σπόροι κολοκύθας είναι άριστες επιλογές για να δοκιμάσετε. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιηθεί μαγειρεμένα δημητριακά, αλλά απλά θυμηθείτε να καθαρίσετε το juicer καλά αργότερα, καθώς μπορεί να αφήσει πίσω του πολλά gunk.

Όταν πρόκειται για την παρασκευή χυμού, το ένα πράγμα που θέλετε να θυμάστε είναι το ποσό από τα φρούτα και τα λαχανικά που αγοράζετε σε σχέση με την ποσότητα του χυμού που θέλετε να δημιουργήσετε. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι ότι ένα φλιτζάνι από το χυμό που θα προκύψουν από περίπου ένα κιλό προϊόντος.

Όταν κάνετε μια δέσμευση για να ξεκινήσει την παραγωγή χυμού, να αγοράσετε το καλύτερο αποχυμωτή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και να ξεκινήσετε αμέσως. Στην αρχή, μπορεί να αισθανθείτε σαν έχετε μια τεράστια καθημερινή έργου. Ωστόσο, ακολουθώντας τα απλά βήματα που έχετε μάθει σε αυτό το άρθρο, παραγωγή χυμού μπορεί να αισθάνεται λιγότερο σαν δουλειά και σαν διασκέδαση.