Αφροδισια Νοσηματα Πεουσ

Εξαιρετική Συμβουλές Από το Social Media Marketing Επαγγελματίες

Αν έχετε μόλις πρόσφατα άνοιξε την επιχείρησή σας, μπορεί να μην έχουν πολλά χρήματα για τη διαφήμιση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι έξυπνος για τις καμπάνιες που εκτελούνται, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αυτή η προσέγγιση προσφέρει υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε συνδυασμό με μια προσιτή, ελκυστική μορφή. Αυτό το άρθρο είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιώντας τις ικανότητές σας και καλή χρήση σε διαφήμιση σας περιπέτειες.

Θυμηθείτε να μιλήσω σε σας, τους πιθανούς πελάτες, όπως οι άνθρωποι. Μπορείτε να εκτελέσετε μια επιχείρηση ή εταιρεία, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλήσω έτσι. Η εμπιστοσύνη χτίζεται από προσωπικές σχέσεις. Αν τις δυνατότητές σας δούμε ως ένα άτομο που νοιάζεται για τις ανάγκες τους και το πώς το προϊόν σας πληροί τους, θα πάει ένα μακρύ δρόμο στην ίδρυση αυτής της εμπιστοσύνης.

Το YouTube μπορεί να είναι ένα πολύτιμο social media marketing εργαλείο. Το YouTube λειτουργεί μεγάλο για την προσέλκυση νέων ανθρώπων στον ιστοχώρο σας, επειδή το βίντεο δημοσιεύτηκε ήδη τους παρέχονται με μια προεπισκόπηση του τι έχετε να προσφέρετε. Αν οι επισκέπτες σας ήδη γνωρίζετε κάτι για το προϊόν σας γραμμή πριν από την περιήγηση στην ιστοσελίδα σας, είναι πιο πιθανό να αγοράσουν κάτι.

Μην το παρακάνουμε και να αρχίσετε να τσεκάρει στο facebook και το Twitter σαν τρελός μέχρι να έχετε δημιουργήσει ένα σχέδιο μάρκετινγκ. Θα πρέπει να ξέρετε τα βασικά: πόσο χρόνο και τα χρήματα να δαπανήσουν, που για να τεθεί επικεφαλής του λογαριασμούς κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, και ό, τι θέλετε κάθε σελίδα να μοιάζει. Ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό για το μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κολλήσει με το σχέδιο και την καμπάνια σας μπορεί να είναι πιο επιτυχής.

Πραγματικά κοίτα τι μια επιτυχημένη social media στρατηγική μάρκετινγκ θα απαιτήσει. Εξοικονομήστε χρήματα και το χρόνο σας επιλέγοντας ένα στερεό κοινωνική τάση και τη δέσμευση να τον κάνει να πληρώσει. Πάρτε μαζί μια στρατηγική που περιγράφεται το σχέδιο της επίθεσης και να πάει εμπρός αναλόγως.

Πάρτε ένα WordPress blog, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress κουμπί Retweet. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους επισκέπτες σας για να δημοσιεύσετε ένα σύνδεσμο σε ένα από τα άρθρα σας στο Twitter με ένα απλό κλικ. Θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε Retweet κουμπιά στην ιστοσελίδα σας, εάν παίρνετε το χρόνο να κωδικοποιήσει τον εαυτό σας.

Απασχολούν social media marketing στρατηγικές μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσει σε επαφή με τη βάση των πελατών σας, και να αναπτύξουν σχέσεις. Οι πελάτες ότι ο φίλος σας στο Facebook, ή να ακολουθήσετε στο Twitter το πράξει οικειοθελώς. Δεν θέλω να ακούσω από εσάς. Μπορείτε, επομένως, να τους ενημερώσει για τα νέα επερχόμενα προϊόντα, τις πωλήσεις και τις εκπτώσεις, ή ακόμα και πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας και τον κλάδο, χωρίς το φόβο του να είναι πολύ ενοχλητικές.

Μπορείτε να έχετε το LinkedIn ενημερώσεις περιλαμβάνει ό, τι μπορείτε να δημοσιεύσετε στο Twitter, προσθέτοντας την εφαρμογή Twitter με το προφίλ σας. Ακόμη και αν το Twitter θέσεις είναι γενικά μικρότερη από ό, LinkedIn ενημερώσεις, θα είναι σε θέση να φτάσει σε ένα μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων και να ενθαρρύνει το LinkedIn για να βρείτε τους φίλους σας στο Twitter.

Χρησιμοποιήστε το προφίλ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για να φέρει τους ανθρώπους στο κατάστημά σας ή να αγοράσουν τα προϊόντα σας. Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν σχετικά με τις νέες θέσεις ή τις εκπτώσεις. Προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις ή κουπόνια αποκλειστικά μέσα από το Facebook ή άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σελίδα. Αν θέλετε οι πελάτες να προσθέσετε στο Facebook, πρέπει να δώσετε τους επιτακτικοί λόγοι για να διαβάσετε τη σελίδα σας.

Φροντίστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Μελέτη της δραστηριότητας σας και τον αριθμό των νέων επισκεπτών που προσελκύουν κάθε εβδομάδα για να σας site. Προκειμένου να εντοπίσει τα πιο αποτελεσματική αποφάσεις που έχουν έρθει μέχρι τώρα για την ανάπτυξη καλύτερων στρατηγικών, την εργασία για να συνδέσει τους αριθμούς με τις πράξεις σου. Δεν θα ξέρω αν τα social media έχουν νόημα για σας, εάν αποτύχει να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα.

Να αναπτύξουν μια βάση οπαδών. Αν τα προϊόντα σας μπορούν να προσδώσουν μια αίσθηση της ατομικότητας στους πελάτες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα social media για να ενισχύσουν αυτή την ιδέα. Post εικόνες από το τυπικό προϊόν του χρήστη και να γράψει ενημερώσεις σχετικά με κοινά θέματα μεταξύ το κοινό-στόχο σας. Οι οπαδοί σας θα αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στην εικόνα που θέλετε να δημιουργήσετε.

Βοηθήστε τους πελάτες σας να αισθάνονται ότι τους ανησυχίες, τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εσάς. Κανένας πελάτης εκεί έξω νιώθω άνετα να μιλάω με μια επιχείρηση. Έτσι, αυτό είναι όπου η κοινωνική παρουσία κάνει τον πελάτη να αισθάνεται σαν να μιλάμε για ένα κανονικό πρόσωπο. Είναι όλα σχετικά με την εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι στις κοινωνικές ιστοσελίδες είναι εκεί για να είναι κοινωνική. Δώστε τους ένα πραγματικό πρόσωπο για να μιλήσει, και η εμπιστοσύνη μεγαλώνει πάρα πολύ.

Φιλοξενεί διαγωνισμούς με καλή βραβεία έχει αποδειχθεί ότι είναι μια καλή στρατηγική στο Facebook και άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, να βοηθήσει να παράγουν περισσότερη δημοσιότητα για την εταιρεία σας. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα το πουν στους φίλους τους και να τους ζητήσει να ψηφίσουν για την υποβολή τους. Ο διαγωνισμός πρέπει να είναι διασκέδαση, και σχετικά με το τι πουλάτε. Ένα μεγάλο διαγωνισμό που μπορείτε να βάλετε είναι για τους πελάτες σας να ονομάσετε ένα νέο προϊόν που πρόκειται να ξεκινήσει στο εγγύς μέλλον, ή να σχεδιάσει το λογότυπο για σας.

Κρατήστε το Facebook θέσεις, τακτικές και συνεπείς. Οι άνθρωποι θα ψάξουν για νέο περιεχόμενο από εσάς κατά το check-in στο Facebook σελίδα. Αν δεν το βλέπουν τακτικά, είναι πιθανό να ξεχάσουμε γρήγορα. Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις εκεί έξω που κάνουν post τακτικά και αυτές οι επιχειρήσεις είναι να πάρει την προσοχή των καταναλωτών. Κάνετε την επιχείρησή σας ένα από αυτά.

Αν το social media marketing είναι νέα σε σας, εδώ είναι μια άκρη για να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα. Σκεφτείτε τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς οι θέσεις στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα και μια φωνή για την επιχείρησή σας. Τις θέσεις σας αντιπροσωπεύουν την άποψη της εταιρείας σας. Θεωρούν τα social media ως ο τρόπος για να επικοινωνούν με το ποιος είσαι, τι το προϊόν σας είναι και τι τιμή το προϊόν σας έχει για τους πιθανούς πελάτες.

Με το social media marketing, δεν θα έχετε να ανησυχείτε για το πόσα χρήματα ξοδεύετε. Τώρα, θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να παρέχουν περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες και βίντεο, να πάρει ένα καλό ακροατήριο. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες κοινωνικής μέσα ενημέρωσης που μπορείτε να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας. Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν καθιερωθεί, και να αποκτήσουν μια αρκετά μεγάλη και ειδική βάση πελατών.