Αυξηση Πεουσ

Βοηθήστε τον Εαυτό σας να Πάρει Σε Web Hosting Με Αυτή τη Συμβουλή

Παρά την κοινή παρανόηση, υπάρχουν τεράστιες διαφορές από ένα web hosting εταιρεία στην άλλη. Δεν αρπάζεις το πρώτο υποδοχής που θα συναντήσετε. Πάρτε το χρόνο σας, κάνετε κάποια έρευνα, και να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή που λειτουργεί καλύτερα για σας. Αυτές οι υποδείξεις θα πρέπει να βοηθήσει:

Μην επιλέξετε ένα web υποδοχής που δεν προσφέρει αυτοματοποιημένη τιμολόγηση ή επιλογές πληρωμής, επειδή μπορεί να υπάρχουν διακοπές εντός του server η διακοπή ρεύματος θα μπορούσε να διαρκέσει για πάνω από μια μέρα. Επιλέγοντας τον εαυτό σας από ένα web υποδοχής που έχουν αυτοματοποιημένες επιλογές, μπορείτε να αποθηκεύσετε τον εαυτό σας πολύ χρόνο και κόπο.

Μπορείτε να επιλέξετε να έχουν πολλαπλές web hosting παρόχους υπηρεσιών, αν θέλετε, προκειμένου να διατηρήσει τη διεύθυνση IP ποικιλομορφία. Αυτό είναι σημαντικό για κάποιες δουλειές να το μαξιλάρι ασφαλείας και για άλλους λόγους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό, οπότε αν είναι, επίσης, την ανησυχία σας, να εξετάσει τη χρήση πολλαπλών υπηρεσίες web hosting.

Κατά την επιλογή ενός web host, είναι ζωτικής σημασίας ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα που έχει άριστη υποστήριξη. Αν και είναι σημαντικό για μια σειρά να έχουν πολλή εμπειρία, δεν μπορούν να αποφευχθούν όλα τα προβλήματα. Κάτι που είναι υποχρεωμένη να πάει λάθος σε κάποιο σημείο. Όταν συμβεί αυτό, έχοντας ένα σταθερό σύστημα υποστήριξης που έχει συσταθεί είναι ζωτικής σημασίας. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια σειρά υποστήριξη του συστήματος με την αποστολή ενός e-mail ή ένα εισιτήριο υποστήριξης. Αν δεν λάβετε απάντηση μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, τότε μάλλον θα πρέπει να ψάξετε για ένα άλλο κεντρικό υπολογιστή.

Το καλύτερο web οικοδεσπότες σας προσφέρει πολλά διαφορετικά εργαλεία για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας. Ορισμένες υπηρεσίες σας επιτρέψει να οικοδομήσουμε το site σας από το μηδέν σε ένα εύκολο στη χρήση, κάντε κλικ και σύρετε το λογισμικό ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πρότυπα τους, για παράδειγμα. Κοίτα για μια υπηρεσία που έρχεται με τα εργαλεία που χρειάζεστε.

Όταν αποφασίζει για μια υπηρεσία φιλοξενίας στο web, να λάβει μια στενή ματιά στο συγκεκριμένο σχέδια που προσφέρουν. Η τιμή δεν είναι ο μόνος παράγοντας για να αποφασιστεί ένα μηνιαίο σχέδιο, ελέγξτε για να δείτε ότι έχετε κατανοήσει ακριβώς τι παίρνετε για αυτό το τέλος. Παραδείγματα για το τι να ψάξουν για να περιλαμβάνουν τον αριθμό των sub-domains που επιτρέπονται, καθώς και πόσοι λογαριασμοί email είναι καθορισμένο.

Πριν από την υπογραφή με μια υπηρεσία φιλοξενίας στο web, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει όλα τα έξοδα που θα προκύψουν αρχικά. Εκτός από τις μηνιαίες χρεώσεις, που μπορεί να φαίνεται λογικό, ελέγξτε για τέλη εγκατάστασης, εγγραφές domain, και το πόσο μπορεί να πληρώσει για μια ασφαλή τοποθεσία. Επιπλέον, ρωτήστε για τις αμοιβές τους για τον ιδιωτικό τομέα εγγραφής.

Αν επιλέξετε να φιλοξενήσετε το site σας στο σπίτι ή το γραφείο του υπολογιστή, θα πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από επιθέσεις από χάκερ. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ελέγξετε και κάντε διπλό ελέγξτε όλες τις ρυθμίσεις του συστήματος για να εξασφαλιστεί ότι τα αρχεία και τα προγράμματα σχετικά με το σύστημα είναι εξασφαλισμένο. Αν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε ένα απολύτως ασφαλές σύστημα, είναι σε κίνδυνο για παραβιάσεις της ασφάλειας και κακόβουλη χρήση.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εμπορικό σήμα στο διαδίκτυο, σκεφτείτε για να πάρει ένα web hosting υπηρεσία POP3 email χαρακτηριστικό. Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει το όνομα του τομέα σας. Θα είναι σε θέση να δώσει τον πελάτη σας μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αντανακλά τον επαγγελματισμό σας και τους βοηθά να θυμάστε το όνομα του brand σας.

Επιλέξτε ένα web υποδοχής με ένα καλό σύστημα υποστήριξης. Είναι αναπόφευκτο κατά την εργασία με ιστοσελίδες που κάτι θα πάει στραβά. Η διαφορά γίνεται όταν έχετε πρόσβαση σε μια αξιόπιστη ομάδα υποστήριξης. Μια ιδανική ομάδα υποστήριξης μπορεί να επιλύσει τα περισσότερα προβλήματα σε 30 λεπτά, ενώ μερικές από τις εδάφιο εταιρείες θα χρειαστούν έως και 24 ώρες, ακόμα και για να απαντήσω σε μια κλήση για βοήθεια.

Φροντίστε να το κάνετε πολύ ενδελεχή έρευνα, όταν ψάχνει να αγοράσει υπηρεσίες φιλοξενίας. Δεν θέλετε να βασιζόμαστε μόνο σε ένα ή δύο συστάσεις, όταν πρόκειται για αυτό. Κάνοντας ενδελεχή έρευνα για την προβλεπόμενη υποδοχής, θα είστε σε θέση να διαβάσετε για τις καλές και κακές εμπειρίες. Επιλέξτε αυτό που έχει το μικρότερο από τα κακά.

Αν σκοπεύετε να διεξάγουν ηλεκτρονικό εμπόριο στην ιστοσελίδα σας, επιλέξτε ένα e-commerce hosting σχέδιο που περιλαμβάνει καλάθι αγορών set-up. Εγκαταστήσετε το δικό σας καλάθι αγορών το σενάριο μπορεί να είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της συναλλαγής. Γι ‘ αυτό είναι καλύτερο να πάει με ένα σχέδιο που περιλαμβάνει καλάθι αγορών εγκατάσταση.

Τώρα καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα στο μέσο υποδοχής και μεγάλες εταιρείες που έχουν τα ράφια γεμίζουν με διακομιστές που λειτουργούν όλες αποκλειστικής μνήμης για την φιλοξενία των αρχείων σας. Επανεξετάσει αυτές τις συμβουλές όταν η σύμβαση για την ανανέωση, ή όταν είστε έτοιμοι να επιλέξετε μια καλύτερη υποδοχής.