Ασκησεισ Μεγεθυνσησ Πεουσ

Πράγματα για Να Εξετάσει, Όταν Ψώνια Για την Ασφάλιση Αυτοκινήτων

Τους όρους ασφάλισης του αυτοκινήτου περιέχουν πολλά διατύπωση που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Μερικές φορές, μπορεί να φαίνεται εντελώς συγκεχυμένη. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον ασφαλιστικό κλάδο όρους σε γλώσσα που καταλαβαίνεις. Με τις συμβουλές και κόλπα που θα βρείτε παρακάτω, θα την πλοήγηση στον κόσμο της ασφάλισης αυτοκινήτων σαν επαγγελματίας σε κανέναν χρόνο.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι παίρνετε μια οδήγησης μπορεί βέβαια και να τα αποθηκεύσετε για την ασφάλιση του. Αυτό είναι συνήθως επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι που παίρνουν οδήγησης πράξουν από δικαστική εντολή. Συχνά φορές, ωστόσο, ακόμα και κάποιος που δεν έχει εντολή να αναλάβει οδήγησης μπορεί να το πάρει, να καλέσετε την ασφαλιστική εταιρεία με την πιστοποίηση, και να λάβετε μια έκπτωση για την πολιτική τους.

Οι γονείς που αναζητούν για να κρατήσει την οικογένειά τους είναι αυτόματη ασφάλιση πληρωμές στο ελάχιστο καλά θα κάνει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, του οποίου η ασφάλιση είναι προσιτή σε γενικές γραμμές. Με το τελευταίο μοντέλο, λιγότερο λαμπερό αυτοκίνητο θα είναι λιγότερο ακριβό να ασφαλίσει το εν γένει, και ειδικά εξοικονομήστε χρήματα όταν συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε παιδιά στην εφηβεία μπορεί να θέλετε να συμπεριλάβετε στην πολιτική σας.

Ελέγξτε έξω το πραγματικό κόστος ασφάλισης πριν από τον τίτλο στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Διαφορετικοί τύποι των αυτοκινήτων που φέρουν διαφορετικές παροχές ποσά. Ελέγξτε με τον πράκτορα σχετικά με τους τύπους και τα μοντέλα των αυτοκινήτων κοιτάτε να δείτε ποια κάνει το πιο οικονομικό νόημα. Είναι οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες στο αυτοκίνητο, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια καλύτερη συμφωνία.

Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε σε απευθείας σύνδεση ή σε πρόσωπο για την ασφάλιση αυτοκινήτων, κατάστημα γύρω! Διαφορές αφθονούν για premium τιμές, όπως ασφαλιστικές εταιρείες λαμβάνουν διαφορετικές απόψεις των στατιστικών σας. Μερικοί μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για το οδηγώντας αρχείο σας, ενώ άλλοι μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο στην πιστωτική σας. Βρείτε την επιχείρηση που σας προσφέρει την καλύτερη κάλυψη για την χαμηλότερη τιμή.

Όταν ασχολούνται με την ασφάλεια του αυτοκινήτου, θα πρέπει να γνωρίζουν τι είδος της κάλυψης που νομίζετε ότι χρειάζεστε. Μπορείτε να πάρετε μόνο το ελάχιστο, και να πληρώνουν ένα χαμηλότερο από το κόστος τσέπη, όμως προσοχή, αν είστε σε ένα ατύχημα, θα καταλήγουν να πληρώνουν περισσότερα για αυτό. Μπορείτε να πάτε σε οποιαδήποτε ασφάλιση αυτοκινήτων ιστοσελίδα σας και δείτε τι προσφέρουν, και να επιλέξετε και να επιλέξετε αυτό που νομίζετε ότι θα χρειαστείτε.

Πρότυπο αυτοκίνητο ασφαλιστήρια συμβόλαια ασφαλίσετε τον οδηγό, όχι το ίδιο το όχημα. Υπάρχουν πολλές φορές, όταν έγινε ένα ατύχημα με ένα φίλο που είχε δανειστεί το αυτοκίνητο? η ασφαλιστική αρνήθηκε να πληρώσει. Αν και θα κοστίσει επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε για την κάλυψη η οποία θα επιτρέψει σε άλλους οδηγούς για να λειτουργήσει το όχημά σας.

Προκειμένου να μειωθεί το κόστος της πολιτικής αυτόματη ασφάλεια, να εξετάσει τον περιορισμό της απόστασης σε μίλια οδηγείτε κάθε χρόνο. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις για τους ασφαλισμένους που δεν ξοδεύουν πολύ χρόνο στο δρόμο. Είναι σημαντικό να είναι ειλικρινής, όταν κάνεις απαιτήσεις μειωμένης απόστασης σε μίλια, ωστόσο, δεν είναι ανήκουστο για τους ασφαλιστές να ζητήσει απόδειξη από τις οδηγικές σας συνήθειες, ώστε να δικαιολογείται η μείωση στην τιμή.

Αν είστε νέος οδηγός να πληρώνει για τη δική σας ασφάλεια του αυτοκινήτου, να προσθέσετε ένα παλαιότερο πρόγραμμα οδήγησης για το σχέδιο. Έχοντας έναν πιο έμπειρο οδηγό σχετικά με το σχέδιο σας μπορεί να μειώσει τα ασφάλιστρα σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι αυτό το μεγαλύτερο άτομο είναι πρόθυμο να προστεθεί και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας πάροχος προσφέρει την έκπτωση.

Βρείτε πολλές προσφορές, χρησιμοποιώντας μία από τις πολλές σε απευθείας σύνδεση περιοχές που μπορεί να σας δώσει πολλές προσφορές ταυτόχρονα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήματα για να πάρετε το χρόνο για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η ίδια η κάλυψη είναι διαθέσιμη από μερικές διαφορετικές εταιρείες, με σημαντικά διαφορετικό κόστος.

Αν ψάχνετε για χαμηλότερες τιμές, ίσως να θέλετε να εξετάσει την οδήγηση λιγότερο. Με απλά λόγια, εάν οδηγείτε λιγότερο, τις πιθανότητες ενός ατυχήματος μειώνεται. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν χαμηλή απόσταση σε μίλια εκπτώσεις για τους ανθρώπους που έχουν μια σύντομη διαδρομή προς τη δουλειά ή το αυτοκίνητο μόνο λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο. Ρωτήστε την ασφαλιστική σας εταιρεία και να δείτε αν μπορείτε να λάβετε την εν λόγω έκπτωση.

Μείνετε έξω από το κενό. Εάν έχετε περισσότερες χρηματοδοτούνται στο αυτοκίνητό σας από ό, τι αξίζει, αν η πληρωμή είναι λιγότερο από το είκοσι τοις εκατό, ή αν μίσθωσης, θα πρέπει να προσθέσετε Κενό Κάλυψη στην πολιτική αυτόματη ασφάλιση. Το Χάσμα Κάλυψη θα καλύψει το επιπλέον ποσό, πέρα από την αξία του, αν η συνολική σας αυτοκίνητο ή κλαπεί, και ολόκληρο το ποσό του δανείου θα εξοφληθεί.

Όταν ψάχνετε για την ασφάλιση αυτοκινήτων θα πρέπει να θυμηθείτε να ελέγξετε διάφορα αποσπάσματα ανάλογα με το αυτοκίνητο που θέλετε να ασφαλίσετε. Ακόμα και αν ένας οργανισμός μπορεί να είναι φθηνότερα για ένα μοντέλο που δεν σημαίνει ότι θα είναι η καλύτερη επιλογή για όλα τα μοντέλα. Πάρτε τα αποσπάσματα για πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα από διαφορετικούς οργανισμούς, πριν από τον διακανονισμό σε ένα.

Μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θα πρέπει να έχετε την εμπιστοσύνη για να κάνετε τις δικές σας αποφάσεις, όταν πρόκειται για την αγορά ασφάλισης αυτοκινήτων. Θα πρέπει να εκπαιδεύσει τον εαυτό σας για την ασφάλιση αυτοκινήτων, έτσι ώστε να μην γίνει σύγχυση όταν με τις διαφορετικές επιλογές που έρχονται.