Ασκησεισ Για Επιμηκυνση Πεουσ

Μεγάλη Συμβουλές για να Σας Βοηθήσει Να Πιάσει Ψάρια

Μαθαίνοντας πώς να τα ψάρια είναι μια μεγάλη χόμπι που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το δέσιμο με την οικογένεια και τους φίλους σας σε ένα νέο τρόπο, μείωση του κόστους για ψώνια, και να ξοδέψετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους είναι όλα τα οφέλη της αλιείας. Διαβάστε αυτό το άρθρο για μερικές συμβουλές για το πώς να μάθετε να ψάρια!

Κατά την αλιεία σε μια βάρκα, κάνετε το καλύτερό σας για να κρατήσει το πάτωμα επιφάνεια είναι στεγνή, όπως μπορείτε. Δεδομένου ότι έχετε καλάμια ψαρέματος με αιχμηρά αγκίστρια κρέμονται από τις άκρες, σίγουρα δεν θέλετε να γλιστρήσει ή το ταξίδι λόγω υγρό δάπεδο. Στεγνώστε το πλοίο πάτωμα με σφουγγαρίστρα πριν από την επιχείρηση στο νερό.

Ένα εξαιρετικό δέλεαρ για τους αρχάριους που ψάχνουν να προχωρήσει πέρα από τα σκουλήκια είναι το spinnerbait. Αυτά τα θέλγητρα θα λειτουργήσει ιδιαίτερα καλά ανά πάσα στιγμή μπορείτε να πάτε για ψάρεμα στο εξώφυλλο ή στη σκιά, ή θολά, ρηχά νερά, κοντά σε ένα λιμάνι. Και οι δύο μπάσο και crappie έλκονται spinnerbait θέλγητρα.

Πάρτε προφυλάξεις όταν τα ψάρια στην ή κοντά στην τράπεζα, γιατί δεν θέλετε να το φως κάτι φωτιά. Εάν καπνίζετε, βεβαιωθείτε ότι δεν flick κάρβουνα για το ξηρό υλικό γύρω σας. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με τα σπίρτα ή αναπτήρα. Ενώ η τράπεζα μπορεί να είναι υγρό, ξηρό φύλλωμα όλο που μπορεί εύκολα να πιάσει φωτιά.

Υγράνετε τη γραμμή πριν από το δένεις κόμπο. Αυτό μειώνει την τριβή και εξασφαλίζει την κόμπος είναι πολύ ισχυρή. Το διπλό ναυτικό κόμπο ή το κόκπος είναι δύο δημοφιλείς κόμβους για να δοκιμάσετε.

Κατά την αλιεία θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο τύπο δέλεαρ που λειτουργεί για κάθε είδος ψαριού. Όπως και οι άνθρωποι, το κάθε ψάρι έχει τη δική του προτίμηση για τα τρόφιμα. Θα πρέπει να την έρευνα πριν πάτε για ψάρεμα, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε για να δόλωμα το γάντζο με το φαγητό που θα έκκληση προς το είδος των ψαριών που προσπαθούν να το πιάσουν.

Είτε είστε αλιεία pro ή ένας αρχάριος θα πρέπει πάντα να κρατήσει μια θετική νοοτροπία, όταν το ψάρεμα. Μερικές φορές το ψάρεμα μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτικό, αρνητικές συμπεριφορές μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία σας. Αποφύγετε το να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου αν δεν δαγκώνει.

Μην ξεχάσετε να φέρετε το αντηλιακό σας, όταν μπορείτε να πάτε για ψάρεμα. Προστατεύοντας τον εαυτό σας από τον ήλιο είναι σημαντικό, ακόμη και όταν υπάρχει συννεφιά, ή στη μέση του χειμώνα. Θα πρέπει να εφαρμόζουμε το αντηλιακό 30 λεπτά πριν βγείτε έξω. Κάντε ένα διάλειμμα για να επαν-εφαρμόστε το αντηλιακό σας κάθε δύο ώρες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πρόσωπο και το λαιμό.

Ορισμένα ψάρια θα απαντήσω μόνο σε συγκεκριμένους τύπους δόλωμα. Κρατήστε το οπλοστάσιο διαφορετικές από τη συσκευασία ένα ζευγάρι ντουζίνα βδέλλες για κάθε περίπτωση. Μπορείτε να κρατήσετε τις βδέλλες ζωντανή τη νύχτα με την τοποθέτηση τους σε ένα αεριζόμενο Φελιζόλ ή πλαστικό δοχείο με ένα ζευγάρι ίντσες του νερού στο κάτω μέρος.

Αν δεν θέλετε να κρατήσετε τα ψάρια που πιάνετε, είναι σημαντικό να είναι σωστά σύλληψη και την απελευθέρωση. Όταν σας πιάσει και να χειριστεί το ψάρι, αυξάνει το γαλακτικό οξύ, που προκαλεί το pH να αυξάνεται, και να φορούν τους. Αυτό θα τους κάνει πιο ευάλωτα στα αρπακτικά.

Βεβαιωθείτε ότι είστε ντύνοντας σωστά όταν πας για ψάρεμα. Φορώντας μπότες είναι ζωτικής σημασίας. Επειδή μάλλον θα είναι κοντά ή μέσα στο νερό σε κάποιο σημείο, θα πρέπει μπότες, έτσι ώστε να μην καταστρέψει τα παπούτσια σας. Επιπλέον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι φοράτε πολλά στρώματα, επειδή ο καιρός μπορεί να αλλάξει μέχρι το απόγευμα. Με σάλτσα σωστά, μπορείτε να αποτρέψετε να κόψω το ψάρεμα ταξίδι σας.

Η αλιεία μπορεί να είναι τόσο περίπλοκο ή ως χαλαρωτικό, όπως θα θέλατε να είναι. Ανταγωνίζονται με τους φίλους σας για να πιάσει το μεγαλύτερο αριθμό των ψαριών ή μόνος σου για ψάρεμα είναι δύο επιλογές με αυτό το χόμπι. Θυμηθείτε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο λοιπόν, μπορείτε, επίσης, να μάθουν πώς να ψαρεύουν σαν επαγγελματίας!