Ασκήσεισ Kegel

Μην Αφήσεις τις Αλλεργίες Σας να Πάρει Το Καλύτερο Από Εσάς!

Σας συμπτώματα αλλεργίας υπαγορεύουν το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων του έτους; Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που έχετε όταν πρόκειται για τις αλλεργίες και τις επιπτώσεις τους στη ζωή σας. Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο για να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε allergiy τα συμπτώματα.

Όταν είναι ωραία έξω, ίσως να θέλετε να ανοίξετε τα παράθυρα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να δαπανήσουν πολλά χρήματα για την ψύξη του αέρα. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει έξαρση των αλλεργικών συμπτωμάτων. Για να βοηθήσει να μειώσει αποτελεσματικά αλλεργιογόνα παρούσα στο σπίτι σας, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο HEPA σε σας μονάδα κλιματισμού. Μπορείτε να αναπνεύσει ευκολότερα, όταν εφαρμόσετε αυτήν την απλή αλλαγή.

Άσκηση, τη σωστή ώρα της ημέρας. Αν σας αρέσει να άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά είστε ένας πάσχων αλλεργία, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ώστε να μπορείτε ακόμα να απολαύσετε την εμπειρία. Είναι καλύτερα για άσκηση σε εξωτερικούς χώρους σε νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, όπως η γύρη, τα επίπεδα δεν είναι τόσο υψηλά σε αυτές τις στιγμές και λιγότερο πιθανό να προκαλέσει προβλήματα με τις αλλεργίες σας.

Εάν υποφέρετε από αλλεργίες, να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα με το μίας χρήσης τσάντες. Ενώ αυτά τα κενά είναι λιγότερο ιδανικό περιβάλλον, τείνουν να είναι καλύτερα για τους πάσχοντες αλλεργίας, επειδή παγιδεύουν τη σκόνη, τρίχωμα ζώων, γύρη και άλλα μέσα, και όχι εκθέτοντας να τα ερεθιστικά όταν ένα άδειο μεταλλικό κουτί στα σκουπίδια.

Για όσους αγαπούν την ιδέα της μοχθούν στο δικό τους λαχανόκηπο, αλλεργίες που προκαλούνται από μούχλα και η γύρη μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα καταπιεστική. Ευτυχώς, αυτό δεν σημαίνει επίδοξοι κηπουροί πρέπει να εγκαταλείψει το χόμπι τους, συνολικά. Αντ ‘ αυτού, θα πρέπει να ξεγελάσει εξωτερική αλλεργιογόνα. Η ιδανική στιγμή για να κήπου είναι αμέσως μετά από μια καταιγίδα, όταν το βρόχινο νερό ξεπλένει μακριά τα σύννεφα, γύρη, σπόρια και άλλα αλλεργιογόνα. Εναλλακτικά, θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσετε μια μάνικα κήπων για να ψεκάσετε την περιοχή στην οποία σκοπεύουν να εργαστούν.

Αν βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις ρινικά αποσυμφορητικά για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας, μπορεί να είναι σε κίνδυνο για βιώνει μια ανάκαμψη. Όταν συμβαίνει αυτό, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε επιπλέον πρήξιμο και τον ερεθισμό. Αν έχετε εθιστεί σε αυτά τα φάρμακα, θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να αποφεύγετε τη χρήση τους για μια περίοδο 72 ωρών. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, μεταβείτε σε ένα αντιισταμινικό για να μειώσει το οίδημα που προκαλείται από την ανάκληση.

Για να κρατήσει τις αλλεργίες στο κόλπο, δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο χρένο, ή μουστάρδα για να σας τροφές. Αυτά ενεργούν ως φυσικό αποσυμφορητικό. Προσφέρουν μια καλή εναλλακτική λύση για την αλλεργία φάρμακα, που μπορεί να προκαλέσει υπνηλία, και το πρωί κόπωση. Φυσικά, αυτό δεν είναι μια καλή ιδέα για τα παιδιά, όπως πικάντικο ουσίες που μπορεί να προκαλούν πολλή δυστυχία!

Αν παίρνετε φάρμακα για τη θεραπεία αλλεργίες, πάντα να ενημερώνετε το γιατρό σας. Θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο από τη λήψη του φαρμάκου και μπορεί, επίσης, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό είδος της φαρμακευτικής αγωγής για τα συμπτώματα που έχετε.

Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε την αλλεργία, φαρμακευτική αγωγή σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας (για τα ΕΞΩΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΆ φάρμακα) ή το γιατρό σας (για φάρμακα). Μείωση αλλεργία που υποφέρει δεν μπορεί να δει μέχρι που μετά από πολλές μέρες συνεπής χρήση ορισμένων φαρμάκων. Αν αρχίσετε φτέρνισμα, δεν θα πρέπει να περιμένετε για να πάρει ένα χάπι και να έχουν τα συμπτώματα εξαφανίζονται αμέσως. Θυμηθείτε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να τα χρησιμοποιούν.

Πάρτε έξω τα σκουπίδια καθημερινά. Έχοντας αρνηθεί σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να προσελκύσουν τρωκτικά και έντομα. Περιττώματα από τα τρωκτικά μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα αλλεργίας. Αν εξακολουθείτε να έχετε τρωκτικό προβλήματα μετά από αυτό, μπορεί να θέλετε να εξετάσει τη χρήση μια παγίδα για να απαλλαγούμε από αυτά στο σπίτι σας. Αν παγίδες δεν απαλλαγούμε από αυτούς, μπορεί να χρειαστεί να εξετάσει ένα τρωκτικό δηλητήριο.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να μετακινηθούν αλλού για να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα αλλεργιογόνα που προκαλούν τις αλλεργίες σας. Όταν αυτή η σκέψη περνά από το μυαλό σου, να θυμάσαι ότι η πιο κοινή αλλεργία που προκαλεί τα φυτά (γρασίδι και αγριόχορτα) βρίσκονται παντού. Έτσι, η μετάβαση σε ένα διαφορετικό κλίμα δεν μπορεί να βοηθήσει την κατάστασή σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν έχετε πλέον να ζήσουν μια ζωή μαστίζεται από συμπτώματα αλλεργίας. Υπάρχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή σας, όταν αλλεργίες σας φέρνουν τα κάτω. Δοκιμάστε κάποια ή όλες από τις προτάσεις που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο και μπορείτε να ζήσετε μια ζωή χωρίς αλλεργίες και τα ενοχλητικά συμπτώματα.