Αλοιφη Για Στυτικη Δυσλειτουργια

Πάρτε Ένα Λεπτό Για Να Χαλαρώσετε! Χρησιμοποιήστε Αυτές τις Συμβουλές για Γονείς για Να Διευκολύνει τα Πράγματα

Έχει ειπωθεί ότι το να είσαι γονιός είναι η πιο δύσκολη δουλειά που θα αγαπήσετε ποτέ. Το να είσαι γονιός δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι γεμάτη από μεγάλα πράγματα, καθώς και. Μια αίσθηση του χιούμορ. Αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει μαζί με τον τρόπο που ζεις τη ζωή ενός γονέα.

Όταν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, να εξετάσει την κράτηση δύο δωμάτια με μια κοινή πόρτα. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε το παιδί σας να κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο, χωρίς να είναι πολύ μακριά από εσάς. Παρέχει, επίσης, περισσότερο χώρο για να αποσυμπιέσετε χωρίς το μωρό να περάσει τις βαλίτσες. Να είστε βέβαιος να κάνετε διπλό ελέγξτε όταν κάνετε την κράτηση ότι τα δωμάτια είναι φυσικά συνδεδεμένος με μια πόρτα, όχι μόνο το ένα δίπλα στο άλλο.

Περνούν το χρόνο τους με τα παιδιά σας. Ενώ υπάρχει ένα κίνημα που τα τελευταία χρόνια για τους γονείς να επικεντρωθούν στις “ποιοτικό χρόνο” με τα παιδιά τους, τα περισσότερα παιδιά θέλουν απλά “ποσότητα”. Ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα, το παιδί σας αρέσει να είναι γύρω σας – για να το απολαύσω. Επιπλέον, ο ελεύθερος χρόνος σε αλληλεπίδραση με μικρά παιδιά, είναι ζωτικής σημασίας για την πνευματική τους ανάπτυξη.

Δεν επιτρέπουν την δική σας διάθεση να παρεμβαίνει με τη συνεπή προσεγγίσεις για τα παιδιά σας. Ακόμα και αν είστε κουρασμένοι ή να αισθάνεται ευερέθιστου, δεν θα πρέπει να παραδώσει ένα ασυνήθιστα σκληρό (ή ασυνήθιστα lax) πειθαρχικά μέτρα. Η αποτυχία να χρησιμοποιεί με συνέπεια την ίδια μέθοδο δημιουργεί την εντύπωση της ευελιξίας και της “παραθυράκι” που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να υπονομεύσει την αποτελεσματικότητα του κανόνα-ρύθμιση.

Εάν έχετε πολλά παιδιά, να συμβαδίσουν με όλες τις συνταγές τους μπορεί να είναι αρκετά μια πρόκληση. Walgreens και άλλα της αλυσίδας φαρμακεία προσφέρουν το iPhone και το έξυπνο τηλέφωνο εφαρμογές που σας επιτρέπουν να σαρώσετε το bar code για το παιδί σας είναι συνταγογραφούμενα φάρμακα και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για να συμπληρώσετε τις ημερομηνίες, τις κατευθύνσεις και να ξαναγεμίσετε την κατάσταση.

Μια μεγάλη γονική συμβουλή είναι να μην λεκτική κακοποίηση παιδιού σας. Η κακοποίηση είναι κακοποίηση, δεν έχει σημασία τι μορφή είναι. Προφορικά κακοποιεί το παιδί σας μπορεί να τους κάνει να νιώθω άχρηστη, σύγχυση, και μπορεί να οδηγήσει σε μια πληθώρα συναισθηματικά προβλήματα στην μετέπειτα ζωή. Ποτέ λεκτική κακοποίηση το παιδί σας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Μια μεγάλη γονική συμβουλή είναι πάντα να χρησιμοποιούν τις πειθαρχικές τεχνικές ως ένας τρόπος για να προστατεύει το παιδί σας από τη ζημιά, αντί για τη χρήση τους ως τιμωρητική εργαλεία που μπορούν να βλάψουν την αυτοεκτίμηση. Με αυτό τον τρόπο, θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να αναθέσει το παιδί σας σε πράγματα που θα έπρεπε να κάνουν αντί να συζητάμε για το τι δεν πρέπει.

Πάρτε την καλή φροντίδα του εαυτού σας, επίσης, αν έχετε παιδιά. Ανεξάρτητα από το χρονοδιάγραμμα ή την ημερήσια διάταξη, κάντε ένα διάλειμμα και χαλαρώστε για μερικά λεπτά, όταν μπορείτε να. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε καλύτερα, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παιδιά σας σωστά.

Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές είναι να παραμείνει συνεπής. Αν επίπληξη ένα παιδί κάποτε, πρέπει να το κάνεις κάθε φορά που το συμβάν. Αν έπαινος ένα παιδί μια φορά, το ίδιο ισχύει. Η έλλειψη συνέπειας κάνει ένα παιδί να αισθάνεται ανασφαλής και τους μπερδεύει. Σταθερή συμπεριφορά κάνει το αντίθετο.

Διαβάστε στο παιδί σας τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Τα παιδιά που εκτίθενται σε ανάγνωση σε αυτό το θετικό τρόπο, θα είναι πολύ πιο πιθανό να γίνουν μανιώδεις αναγνώστες του. Ανάγνωση για να τους αρκετές φορές την ημέρα θα πρέπει να είναι ο επιθυμητός στόχος, αλλά ακόμα κι αν έχετε μόνο το χρόνο στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας για μια γρήγορη παραμύθι θα κάνει μια τεράστια διαφορά στο πώς το παιδί σας, τι αφορά την ανάγνωση.

Όταν το παιδί αρχίζει το σχολείο είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι να περιμένετε. Αν είναι δυνατόν θα πρέπει να πάρετε το παιδί σας σε μια περιοδεία του σχολείου τους, πριν παρακολουθήσουν. Αυτό θα τους βοηθήσει να αισθάνονται καλύτερα προετοιμασμένοι και μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει μερικά από το άγχος που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Μια μεγάλη άκρη για να σε βοηθήσω να γίνεις καλός γονιός είναι να μην κάνουν κατάχρηση φαρμάκων ή αλκοόλ. Εάν το παιδί σας σας βλέπει όταν είσαι μεθυσμένος ή μαστουρωμένος θα χάσει ένα τεράστιο ποσό του σεβασμού για σας. Μπορείτε απλά να αποφευχθεί αυτό από το να πίνεις με μέτρο και να μην κάνεις ναρκωτικά.

Όριο το παιδί σας είναι τηλεοπτικό χρόνο σε όχι περισσότερο από μερικές ώρες την εβδομάδα, αν υπάρχουν. Μελέτες έχουν δείξει ότι το μυαλό του παιδιού δεν είναι ενεργή, όταν παρακολουθούν ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, γιατί παρακολούθηση ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ είναι μια παθητική δραστηριότητα. Βλέποντας ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ δεν ασκεί τον εγκέφαλο. Αντ ‘ αυτού, να συμμετάσχουν σε εποικοδομητικές δραστηριότητες που απαιτεί από αυτούς να αλληλεπιδρούν.

Όπως προαναφέρθηκε, την ανατροφή των παιδιών μπορεί να είναι μια σκληρή δουλειά, αλλά έχει πολλά οφέλη για να πάει μαζί με αυτό. Parenting κάνει τους ανθρώπους πραγματικά εκτιμώ ό, τι τους ίδιους τους γονείς τους, πρέπει να έχουν περάσει. Αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει κατά μήκος του τρόπου, όπως κάνετε το πιο σημαντικό έργο που ένας άνθρωπος μπορεί να έχει.